- 26 Mart 2025
- 93
- 49
- 3
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabi ki var sadece tahmin ediyoruz belli olunca buraya da yazınYaa üzüldüm erkek istiyordum hayırlısıyla,başka bir konuda benimkiyle resmen aynı ultrasyon resmi olan birine erkek demişlerdi ama yanılma payı var mı acaba
Pek bir şey belli değil ama erkek olabilirEki Görüntüle 3582826 yorum yapabilirmisiniz bana da 8 haftalık.karindan ultrason
Bence kızkızlar bana da yorum yapar mısınız çok merak ediyorum görüşlerinizi
Aslinda tahminciler genelde erkek diyor fetal yaptıracağım haber veririm size de Teşekkür ederimPek bir şey belli değil ama erkek olabilir![]()
Umarım kalbinizden geçen olur . Bende 9 haftalık gebeyim erkek hissediyorum bende . İsim ne düşünüyorsunuz ?Aslinda tahminciler genelde erkek diyor fetal yaptıracağım haber veririm size de Teşekkür ederim![]()
Kafamda çok fazla İsim var.Umarım kalbinizden geçen olur . Bende 9 haftalık gebeyim erkek hissediyorum bende . İsim ne düşünüyorsunuz ?
Ben şu an 9+3 teyim muhtemel doğum 26 kasım görünüyor ama sezeryan olduğum için belki kasım başı gibi olabilir benim kiKafamda çok fazla İsim var.Ben de 9 +1 oldum .Bizim doğum ne zaman olur acaba aralik diyen doktorda oldu Kasım diyen doktor da.
![]()
Fetal dna yı nerede yaptıracaksınız fiyatlarla ilgili bilgi aldınız mı ? Ben henüz sormadımKafamda çok fazla İsim var.Ben de 9 +1 oldum .Bizim doğum ne zaman olur acaba aralik diyen doktorda oldu Kasım diyen doktor da.
![]()
Ben de sezeryan olacagim ama doktor Aralık olabilir dedi. BilemedimBen şu an 9+3 teyim muhtemel doğum 26 kasım görünüyor ama sezeryan olduğum için belki kasım başı gibi olabilir benim ki
Genoks diye bi labaratuar fiyat için 14 bin dediler .Fetal dna yı nerede yaptıracaksınız fiyatlarla ilgili bilgi aldınız mı ? Ben henüz sormadım
Benim doktorum fetal dna yaptır falan demedi açıkcası ben kendim ona sordum sadece 12. Haftada gel ikili test yapalım dedi . Henüz karar vermedim fetal yaptırıp yaptırmayacağıma .Genoks diye bi labaratuar fiyat için 14 bin dediler .
İkili testler yanıltıcı dedi bana doktorum ben de fetal e karar verdim bu yüzden. 11. Haftayı bekliyorumBenim doktorum fetal dna yaptır falan demedi açıkcası ben kendim ona sordum sadece 12. Haftada gel ikili test yapalım dedi . Henüz karar vermedim fetal yaptırıp yaptırmayacağıma .
Anladım hakkınızda hayırlısı olsun ilk çocuğunuz mu ?İkili testler yanıltıcı dedi bana doktorum ben de fetal e karar verdim bu yüzden. 11. Haftayı bekliyorum![]()
Evet ilk benimAnladım hakkınızda hayırlısı olsun ilk çocuğunuz mu ?
Amin inşallahEvet ilk benimsizin de Allah kalbinize göre versin
![]()
Yazacam mutlaka teşekkürlerTabi ki var sadece tahmin ediyoruz belli olunca buraya da yazın![]()