Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba benim bebeğime de bakabilir misinizPlasentası sol tarafta görünüyor demekki sağda erkek bebeğe benziyorkesesi de erkek bebeğe benziyor
öğrenince yazar mısınız ?
Yazmayı unuttum 6 haftalık karından bakıldıMerhaba benim bebeğime de bakabilir misiniz![]()
Kız diye düşünüyorumMerhaba karından ultrason 12 haftalık benim içinde yorum yaparsanız cinsiyetle alakalı çok sevinirim
Belli edebilecek hiçbir şey yok malesefBanada yorum yapar mısınız 12 haftalık görüntü
Erkek olabilirMerhaba benim bebeğime de bakabilir misiniz![]()
Ay çok merak ediyorum bizede bakar mısınız karından ultrason ile bakıldı görsellerde ilk görsel 10+4 diğer görseller 6+4 haftalıkken bir oğlum var bide kızımız olur inşallah :)Kızlar 6-8 haftalık ultrason görüntülerinizi atın tahmin yapalım . Ya da cinsiyeti öğrenen annelerimiz 6-8 haftalık görüntülerini atsın bize de fikir olsun![]()
Banada bakar mısınız yorum olarak fotoğrafları ekledim:)Kız diye düşünüyorum
Banada bakarmısınzMerhaba benim bebişide bi tahminde bulunurmuyuz 10 haftalık hamileyim
Yok karindan ultrasonBir oğlum var kızım olmasını da isterimsizinde Vajinal ultrason görüntüsümüydü