Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçekten karmaşıkBu yeni fotoğraf ama daha karışık sankitahmin edebilen varsa yorum beklerim
![]()
Kız olabilirMerhaba 11+4 görüntüsü. Tahminlerinizi bekliyorum
Eki Görüntüle 3576711 Merhaba 11+4 görüntüsü. Sizce
Hahhaha teşekkür ederim zahmet verdim hakkınızı helal edinGerçekten karmaşıkSadece hissiyat olarak erkek diyeceğim
![]()
Benim bebeğimde tahminde bulunur musunuzKız olabilir![]()
Abdominal görüntüyse eğer kız olabilirama sanki sizin ultrason görüntünüz ters gibi . Normalde dar olan kısım yukarda geniş olan kısım aşağıda olur. Bilemedim bu bebişe karar vermek zor çünkü görüntü tam tersiyse eğer erkek de olabilir
sağlıkla gelsin. Daha net bir görüntü olursa paylaşın
![]()
Babada bakar mısınız 8 hafta 6 günlük karından ulturasonPlasentası sol tarafta görünüyor demekki sağda erkek bebeğe benziyorkesesi de erkek bebeğe benziyor
öğrenince yazar mısınız ?
Tabiki yazarım çok teşekkür ederimBabada bakar mısınız 8 hafta 6 günlük karından ulturasonEki Görüntüle 3578842
8 hafta 6 günlük karından ulturasonKızlar 6-8 haftalık ultrason görüntülerinizi atın tahmin yapalım . Ya da cinsiyeti öğrenen annelerimiz 6-8 haftalık görüntülerini atsın bize de fikir olsun![]()
Erkek olabilir diye düşünüyorum belli olunca paylaşın bizimle
Kız kesesine benziyorBana da yorum yapabilir misiniz kızlar 7. Haftadan abdominal goruntu
Bu bebiş büyümüş tahmin etmek zorBenim bebeğimde tahminde bulunur musunuz
Kız olabilir bebeğinizay benimkini de yorumlar mısınızkarından ultrason
Kız kesesine benziyor8 hafta 6 günlük karından ulturasonEki Görüntüle 3578850
Teşekkür ederim tahmininiz için elimde 6 hafta 4 günlük ultrason görüntüsüde var bebeğimin onada bakıp tekrar tahmininizi söyler misiniz rica etsemBu bebiş büyümüş tahmin etmek zorama içimden erkek geçti
![]()