- 24 Kasım 2021
- 5.136
- 6.357
- 31
-
- Konu Sahibi Selin demirci
Canim ramzi vs. bilimselliği olmayan şeyler, bi kısımda tutmuyor bi kısımda tutuyor, zaten yüzde 50 ihtimal var, Allah gönlüne göre versinUsgden iyi anlayan kimse yok mu bildiğiniz ona göre hastaneye gideyim eşimin doğum günü sürpriz yaparım
Amin ins teşekkür ederimCanim ramzi vs. bilimselliği olmayan şeyler, bi kısımda tutmuyor bi kısımda tutuyor, zaten yüzde 50 ihtimal var, Allah gönlüne göre versin
14 haftalık banada bakarmsnzHayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah canımnubu karşıya bakıyordu
Usglerbnziyo ama instgramda. Gönderdim cinsiyet tahminine videosunda vardı yüzde 80 erkek dedi bu çıkıntı var kordon değil dedi bu gittiğim Dr doğuma kadar yengeme kız dedi doğdu erkek bnziyo amaBende isterim tahmindoktorda tahmin yaptı ama sadece tahmin dedi, 12 haftaligiz ultrasonda
Usglerbnziyo ama instgramda. Gönderdim cinsiyet tahminine videosunda vardı yüzde 80 erkek dedi bu çıkıntı var kordon değil dedi bu gittiğim Dr doğuma kadar yengeme kız dedi doğdu erkek bnziyo ama
Merhaba erkek mi bebisinizBi cinsiyet tahminide bana yapar mısınız 7+1
Daha cinsiyeti belli deil 10+4 günlüğüz amin insAllahMerhababe
Merhaba erkek mi bebisinizAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Bebek cinsiyeti belli miMerhaba ramzi teorisine gore cinsiyet tahmini yapan arkadaslar varmis banada yardimci olurmusunuz. Ben 6+4 haftalık hamileyim de cinsiyet arkda planda olsa da yinede merak ediyorum bana yardımcı olabilecek birileri varsa çok mutlu olurum şimdiden teşekkür ederim hepinize
Cinsiyetimiz erkek tahmininiz tuttuMerhababe
Merhaba erkek mi bebisinizAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Hayırlı olsun canım sagsalım kucağına alasın ınsallahCinsiyetimiz erkek tahmininiz tuttu
Amin insAllah hepimiz alalim saglikla sihhatle insAllahHayırlı olsun canım sagsalım kucağına alasın ınsallah
Merhaba banada bakabilir misiniz 7 haftalik karındanPrenses bu
Cinsiyetiniz neydiMerhaba banada bakabilir misiniz 7 haftalik karından