Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız mı bebegınız fotoyu açamadım amaıcıme öyle doğduBenim içinde bı tahminde bulunabilir misiniz ultrason görüntüsü vajinal karından değil ona göre de değişiklik gosteriyomus ya
14 haftalık olduk canım ıkılı tarama da gosterırmı dedık ama gostermedı poz verdı ama el salladı :) doktr da bıraz daha erken dedı ıkılı tarama sonucuna gore konusalım dedı ınsan da merak edıyor valla cınsıyetını :)Benımde böyle duruyordu erkek demıstı doktor
Kuzum 12 haftalık olduk tekrar bakar mısın ❤Tam emin degilim kuzum ama bir dahaki ultrasonuda atarsin yine bakariz
Yaa yorumunuzu gördüm şimdi benimki de sağ üstte mi oluyor bakar mısınız erkek mi :) karından usgBenım sağ üstteydi en basından berı hatta 7 .haftada gıttıgım bır Prof a kız olur ınsallah demıstım oda heveslenme tutunduğu yer erkeğe benzıyor demıstı ve erkek bebegım
Bana da bakar mısın lütfen karından ama 10 haftalık en erkenTabiki 7 8 haftalik ultrason kagidi varsa at alttan mi ustten mi soyle tahmin yapayim canim
Allah bağışlasın bence erkek gibi.. Saglıkla gelsin inşallahEki Görüntüle 2898126 Banada tahmin yapar mısınız rica etsem çok merak ediyorum
ÇOK teşekkür ederimAllah bağışlasın bence erkek gibi.. Saglıkla gelsin inşallah
Merhaba, kız gibi görünüyor. Sağlıkla gelsin inşallahKarından ultrason banada yorum yaparmısnız lütfen şimdiden teşekkürler