- 16 Ağustos 2023
- 40
- -3
- 6
- 32
- Konu Sahibi aysenurays
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ramiz teorisini bilmem bana erkek gibi geldi hislerim kuvvetlidir genellikleRamiz teorisinden anlayanlar bakabilir mi?7. Hafta karından usg
Teşekkür ederimRamiz teorisini bilmem bana erkek gibi geldi hislerim kuvvetlidir genellikle
Erkek gibi geldi bana teoriyi bilmemRamiz teorisinden anlayanlar bakabilir mi?7. Hafta karından usg
Teşekkür ederimErkek diyorum![]()
TeşekkürlerErkek gibi geldi bana teoriyi bilmem
Plesentanın konumuna göre bebeğin cinsiyetini tahmin ediyorlarmış,yüzde 86 başarı oranından söz ediliyor bende merak ettimRamzi teorisi neymiş kızher gün farklı farklı şeyler öğreniyorum
Üste alalım o zaman bakalım belki bilen biri çıkarPlesentanın konumuna göre bebeğin cinsiyetini tahmin ediyorlarmış,yüzde 86 başarı oranından söz ediliyor bende merak ettimanlayan birileri çıkar yorumlar belki dedim ama kimse bakmadı henüz anlıyorum evet şu demedi yani
Bence bu konuyu hamilelik başlığında aç orda daha tecrübeliler vardır burdakiler hep hamile kalmaya çalışanlarPlesentanın konumuna göre bebeğin cinsiyetini tahmin ediyorlarmış,yüzde 86 başarı oranından söz ediliyor bende merak ettimanlayan birileri çıkar yorumlar belki dedim ama kimse bakmadı henüz anlıyorum evet şu demedi yani
Teşekkür ederimÜste alalım o zaman bakalım belki bilen biri çıkarAllah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
![]()
Buna da bakabilir misinizRamziye göre erkek
Bebeğin daha küçük olduğu 6. Haftadan bi görüntü var mı ya da 5tenBuna da bakabilir misiniz
Maalesef en erkeni buBebeğin daha küçük olduğu 6. Haftadan bi görüntü var mı ya da 5ten