Ramzi cinsiyet tahmini

aysenurays

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2023
40
-3
6
32
Ramiz teorisinden anlayanlar bakabilir mi?7. Hafta karından usg

Eklentiler

• IMG_6923.webp
    IMG_6923.webp
    65,9 KB · Görüntüleme: 48
Ramzi teorisi neymiş kız 😂 her gün farklı farklı şeyler öğreniyorum
Plesentanın konumuna göre bebeğin cinsiyetini tahmin ediyorlarmış,yüzde 86 başarı oranından söz ediliyor bende merak ettim😊anlayan birileri çıkar yorumlar belki dedim ama kimse bakmadı henüz anlıyorum evet şu demedi yani

Plesentanın konumuna göre bebeğin cinsiyetini tahmin ediyorlarmış,yüzde 86 başarı oranından söz ediliyor bende merak ettim😊anlayan birileri çıkar yorumlar belki dedim ama kimse bakmadı henüz anlıyorum evet şu demedi yani
Üste alalım o zaman bakalım belki bilen biri çıkar 🫶🏻 Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin 😍

Bence bu konuyu hamilelik başlığında aç orda daha tecrübeliler vardır burdakiler hep hamile kalmaya çalışanlar

Benim bebişimde böyle görünüyordu kız fetal dna ya göre. Herkes erkek dedi solda olduğu için kese şekli falan sizinde kız olur o halde bu teoriye göre

Back
X