- 27 Mayıs 2015
- 1.706
- 1.984
- 36
araya bayram girince geç bitti ayşe ablacm kusura bakma.Amin
AMİNNNN allah razı olsun hepinizden de Allahım dualarimizi hayirli kilsin ve kabul etsin
ayseygt1453 duası bitti Nara87
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
araya bayram girince geç bitti ayşe ablacm kusura bakma.Amin
AMİNNNN allah razı olsun hepinizden de Allahım dualarimizi hayirli kilsin ve kabul etsin
hemen haber ver bize, umarım hayırlısıyla güzel haberler verirsin.Kızlar hatirlarsaniz 19 unda tüp bebek transferim yapıldı. Yaklaşık bir saat once kanamam oldu umarim adet kanamasi degildir . Yarin test yaptıracağım ne olur dua edin
Oyy canım benim önemli olan okunması allah razı olsun ...rabbimiz seninde niyetindeki minigini nasip etsin rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin inşallah :):):)
Canim insallah guzel haberler verirsin bizlere...
Rabbim gönlüne göre versin canımcım . İnşallah güzel haberlerini alırız
inşallah güzel haberlerle gelirsin canım
hemen haber ver bize, umarım hayırlısıyla güzel haberler verirsin.
687403_igt korkma belki yerleşme kanamasidir Rabbim hayirlisini versin insallah üzme kendini
Haberini güzel haberini inşallah alırız inşallah sımsıkı tutunur ve kucağına nasip olsunİnşallah canlarim Allah razi olsun . Tahlil verfim sabah .Ogleden sonra 3 te sonuc alip muayenehaneye bildiricem . Sizlere de haber veririm
oooyyyy kurban olduğum rabbim sen nelere kadirsin çok ama çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hayırlı sağlıklı bir bebek olsun inşallah analı babalı,darısı olmayan arkadaşlatımıza işallah tez zamandaKIZLARRRRRRRRRR
SONUÇ 117
SEVİNÇTEN AĞLIYORUM.
MUAYENEHANEYE MAİL ATTIM. GEBELİK BAŞLAMIŞ DEDİLER
dualar kabul oldu, insallah sag salim kucagina da alirsinKızlar hatirlarsaniz 19 unda tüp bebek transferim yapıldı. Yaklaşık bir saat once kanamam oldu umarim adet kanamasi degildir . Yarin test yaptıracağım ne olur dua edin
aminoooyyyy kurban olduğum rabbim sen nelere kadirsin çok ama çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hayırlı sağlıklı bir bebek olsun inşallah analı babalı,darısı olmayan arkadaşlatımıza işallah tez zamanda
Amin
sıra kimde. başlıyor muyuzcanim sonuncu arkadas da bitirdi.Allah kabul etsin
Amin inşallah tüm arkadaşlarin dualarını Allahım kabul etsin inşallahcanim sonuncu arkadas da bitirdi.Allah kabul etsin
Gözün aydın canım benim allah kucağına almayı nasip etsin inşallah coook sevindim adına Allahım güzel allahım kalp atışını da kucağına almayı da nasip etsin :):)KIZLARRRRRRRRRR
SONUÇ 117
SEVİNÇTEN AĞLIYORUM.
MUAYENEHANEYE MAİL ATTIM. GEBELİK BAŞLAMIŞ DEDİLER
Canim ben me guzel ifade ettin . Allah razı olsun . Cok sağol guzel temennileein icinoooyyyy kurban olduğum rabbim sen nelere kadirsin çok ama çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hayırlı sağlıklı bir bebek olsun inşallah analı babalı,darısı olmayan arkadaşlatımıza işallah tez zamanda
Evet canım kabul oldu cok şükür. Cok tsk edrimdualar kabul oldu, insallah sag salim kucagina da alirsin
Sağol canim . Senin durumun nasil kontrole gittin mi687403_igt gözün aydın olsun Rabbim kucağına da almayi nasip etsin insallah