başlıyor muyuz canım341X13=4433+11
her kes duasini hazirlasin yarin baslayalim.başlıyor muyuz canım
senin yerine selince30 dua edeceyiz))benim rumuzumda 0 fazladan eklenmis :) duzeltebilir misiniz sorun olmasin sonra :)
canım tevessul duası ne hiç duymadım daha öncekizlar bilmiyorum biliyorsunuz yoksa yok. ben azeriyim. son zamanlar burda her kesden tevessul duasini okuyup duasinin kabul olduğunu esitdim. bu yuzden sizlerde bir teklifde bulunmak istiyorum. tefriciyye ile beraber her kesin niyyetine bu duani da okumaya ne derseniz? tabi mecburi deyil konullu.
benim rumuzumda 0 fazladan eklenmis :) duzeltebilir misiniz sorun olmasin sonra :)
canim istersin sen de netde arasdir, burda kac kisinin duasi kabul oldu o yuzden bizlerde okusak iyi olur dusundum yene de her kes bir fikir versincanım tevessul duası ne hiç duymadım daha önce
Haftada iki kişi için okuna bilirmi acaba ben okunur derseniz gayret gostetirim siz nederseniz uyarım yeterki rabbimiz dualarimizi hayırlı kılsın ve niyetimizi nasip etsin inşallahArkadaşlar şu anda kişi başı 370 oluyor. Yarın başyalayalım mı ne dersininiz.Herkesin okuyacağı sayı çok olduğu için 4 ya da 5 günde bir kişiye okunsa çok zorlamaz sanırım. Herkes fikrini beyan ederse sevinirim. Böylelikle ortak bir paydada buluşuruz.
1.gulbera
2. @whitepearll
3. @Nara87
4. @687403_igt
5. @damla_22
6.whiterose00
7.betul8516
8.ayseygt1453
9.ecrin87
10.@arzm61
11.@mrymogztrk
12. mercankara,
Gayet mantıklı canım. Her haftabaşı 2 kişi için deriz. Arakdaşlarımız 1 haftada 2 kişiye okur. Zorlanmada olmazHaftada iki kişi için okuna bilirmi acaba ben okunur derseniz gayret gostetirim siz nederseniz uyarım yeterki rabbimiz dualarimizi hayırlı kılsın ve niyetimizi nasip etsin inşallah
Amin inşallah inşallah da sağlığıyla hayirlisiyla alırsın allahimizin izniyle inşallah1.gulbera
2. @whitepearll
3.Nara87
4.687403_igt
5.damla_22
6.whiterose00
7.betul8516 : bebeğim sağlıkla, özürsüz kusursuz doğsun. sağlıkla kucağıma alayım.
8.ayseygt1453
9.ecrin87
10. A arzm61
11. @mrymogztrk
12.mercankara
13.Gooseberry
Evet ve daha düzenli özenli okunur rabbimiz sesimizi duysun inşallah niyetimizi hayırlı kılsın ve nasip etsin inşallahGayet mantıklı canım. Her haftabaşı 2 kişi için deriz. Arakdaşlarımız 1 haftada 2 kişiye okur. Zorlanmada olmaz
Evet ve daha düzenli özenli okunur rabbimiz sesimizi duysun inşallah niyetimizi hayırlı kılsın ve nasip etsin inşallah
Okunsun derseniz ben okurum yeterki rabbimiz kabul etsin inşallah da niyetimizi kabul olurcanim istersin sen de netde arasdir, burda kac kisinin duasi kabul oldu o yuzden bizlerde okusak iyi olur dusundum yene de her kes bir fikir versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?