• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ramazanda oje sürmek orucu bozar mı?

miss_baby

_ҳҲҳđέļiçĩøµ
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2010
141
0
46
Diğer
mrb kızlar ya ben oje hastasıyım oje sürmeden duramam ama bi yandan da günah olur diye sürmiim diyorum bana ayrdımcı olursanız sevinirim...kafamçokkarıştı

Bu konu kapanır.

Google'da araştırsanız hemen sonucu elde ederdiniz.

Boğazdan aşağıya oje geçmediğine göre bozulmaz herhalde. Ama din adamı değilim sonuçta kesin bilgi veremem.

Bir bilene danışın siz.

haha başlığa baktım "yok artık daha neler" dedim...

sonra geldim bi baktım herkes aynı şeyi söylemiş....

din adamına ne hacet yahu Allah hepimize akıl fikir vermiş ve oruç bozan şeyler açıkça belirtilmiş......herkesin söylediği gibi yemeyeceksen bozmaz...

haha başlığa baktım "yok artık daha neler" dedim...

sonra geldim bi baktım herkes aynı şeyi söylemiş....

din adamına ne hacet yahu Allah hepimize akıl fikir vermiş ve oruç bozan şeyler açıkça belirtilmiş......herkesin söylediği gibi yemeyeceksen bozmaz...

aynen katılıyoruumm a.s

çok saçma bir konu ayrıca.

ya niye bozsun anlamadımki.hani ruj falan desen anliycamda,ben de bir an tırnağımdaki kırmızı ojelerime baktım noluyoruz diye delikafadulden

her sorunuza bi din adamının cvp vermesi gerekmez arkadaşım. mantığınıızı kullanın biraz, tırnağınıza sürülen bi boyanın yeme içmeyle ne alakası olabilir ya şaka gibi bi soru:)

Kızlar hemen neden dalga geçiyorsunuz anlamıyorum. Arkadaşın kafasına bi soru takılmış ve sormuş, ne var bunda?? Ayrıca çoğunuz olayı hemen yemeye içmeye bağlamışsınız, cinsel ilişkide de birşey yenmiyor ama oruç bozuluyor, bilmem anlatabildim mi.

Neyse arkadaşın sorusuna bildiğim kadarıyla cevap vereyim; oje sürmek orucu bozmaz, oje sadece gusül ve namaz abdestine manidir arkadaşım..

Eywah eywah oldukça saçma ve gereksiz bır soru . Nereye gidiyoruz boyle ya demekten kendımı alamadım soruyu gorunce.. Mantıkta kalmadı sanırım artık . Pes doğrusu...

Bence konuyu açan arkadaşın canı sıkıldı . Eğlenmek istedi . O nedenden dalga geçtiğini düşünüyor. Aksini düşünmek bile istemiyorum ya:)

ohaaaaaa... arkadaş heralde ağzına sürüyor ojeyi. Ya olur mu öyle şey, hani bana bile saçma geldi bu soru. Oje ne alaka, oruç ne alaka...

Kızlar hemen neden dalga geçiyorsunuz anlamıyorum. Arkadaşın kafasına bi soru takılmış ve sormuş, ne var bunda?? Ayrıca çoğunuz olayı hemen yemeye içmeye bağlamışsınız, cinsel ilişkide de birşey yenmiyor ama oruç bozuluyor, bilmem anlatabildim mi.

Neyse arkadaşın sorusuna bildiğim kadarıyla cevap vereyim; oje sürmek orucu bozmaz, oje sadece gusül ve namaz abdestine manidir arkadaşım..

beni aydınlattığın için tşkr ederm...ya sonuçta bazı ilaçlarda orucu bozuyo vücuda sürüldüğü yenmediği halde o yüzden kafama takılmıştı saçma bulan yorum yapmasın lütfen!

Back