Slm arkadaşlar ben 24 yaşındayım 1,64 boyunda 46 ile 47 kilo arasında gidiyorum ramazanda kilo almam lazım yardım edin arkadaşlar eşim beğenmiyo çevremdeki herkes kilolarımla bozdu kafayı çok rahatsız oluyorum ve artık dillerinden kurtulmak istiyorum cvplarınızı bekliyorum bu arada ilaç vs kullanamıyorum bebeğimi emziriyorum sakıncası olmayan her çözüm yolunu deniycem
Bende kilo alamanlardanım iştahım yerinde Maşaallah ama alamıyorum stresten bunuda biliyorum .. 3 gün önce cici bebe ye başladım içine pekmezde katyorum gece yatmadan önce yiyorum inşaallah işe yarar başka önersi olan varmı :)
cici bebe oyle cok tatlı olmuyo mu nasıl yedin ben bugun balla denedim ama yok bitiremdm almadı miğdem ..
Benim çok hoşuma gidiyor tadı yiyebiliyorum sorun olmuyor yani ben balla denemedım bilmiyorum nasıl tadı olur. Birde ben büyük kasede yiyorum baya dolu dolu oluyor kase hatta bana kalsa 2 kere yerim günde yeterki kilo alayım :)
http://www.kadinlarkulubu.com/kilo-...sey-guzel-olacak-kizlar-200.html#post31255656 kızlar siz de bize katılsanıza motive ederiz birbirimizi olmaz mı :)ayy ne gusel keşke bende oyle yiyyebilseydim corba kasesinde yaptım ama bitiremedm kötü oldum :S keçibynuzu pekmezyle sütü denicem belki onu yapabilirm :)
ayy ne gusel keşke bende oyle yiyyebilseydim corba kasesinde yaptım ama bitiremedm kötü oldum :S keçibynuzu pekmezyle sütü denicem belki onu yapabilirm :)
cici bebe oyle cok tatlı olmuyo mu nasıl yedin ben bugun balla denedim ama yok bitiremdm almadı miğdem ..
evet bende sevmiyorum tadını midem almıyor herkesde cici bebe diyip duruyor[/Q
aynen ben daha önce ilaç falanda kulandım fayda etmedi. doktorum evlenince alırsın diyip dalga gecio artık :) pekmzle sütü denicem bakalım işe yararsa solrem onu denrsn sende
Evet bak o olabilir bebe bisküvisini yiyemiyosandene bakalım sonucu yazarsın cnm
yazarım canım güya haftada 2 kilo aldrıomuş inşlh bendede oyle olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?