• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ramazanda ne yapıcam ben?

cemed

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2012
78
4
118
İzmir
Slm arkadaşlar ben 24 yaşındayım 1,64 boyunda 46 ile 47 kilo arasında gidiyorum ramazanda kilo almam lazım yardım edin arkadaşlar eşim beğenmiyo çevremdeki herkes kilolarımla bozdu kafayı çok rahatsız oluyorum ve artık dillerinden kurtulmak istiyorum cvplarınızı bekliyorum bu arada ilaç vs kullanamıyorum bebeğimi emziriyorum sakıncası olmayan her çözüm yolunu deniycem

ramazanda ne yapıcam yazmışsın ama bebek emzirirken oruç tutuyor musun ki? şuan ben de senin durumundayım boy 1,63 kilo 46-47 .. ama bence çok da abartılcak gibi bi zayıflık değil sanki..çevreni boşver..eşin için bak kendine..hem emzirme açısından hemde kilo açısından, kara üzüm ve tatlılara yönelmeni tavsiye ederim..ayrıca belki cok az kişi bilir bunu, bulgur da cok fazla süt yapar ve aynı zamanda kilo yapar.. kısırı biliyorsan eğer, ve seviyorsan hafta da en az bigün yap ye derim..hem kanı dengeliyor, hem kilo yapar, hem de fazlasıyla süt...bu arada bol salçalı, ekişili yap ye.öyle bembeyaz olmasın :1:

Slm arkadaşlar ben 24 yaşındayım 1,64 boyunda 46 ile 47 kilo arasında gidiyorum ramazanda kilo almam lazım yardım edin arkadaşlar eşim beğenmiyo çevremdeki herkes kilolarımla bozdu kafayı çok rahatsız oluyorum ve artık dillerinden kurtulmak istiyorum cvplarınızı bekliyorum bu arada ilaç vs kullanamıyorum bebeğimi emziriyorum sakıncası olmayan her çözüm yolunu deniycem

cevabı basit yaktığınız kaloriyi aşacaksınız.bol kalorili yiyeceksiniz. Ramazan aslında iyi bir fırsat çünkü gece metabolizma yavaş çalışır ne yerseniz kilo olur.

muz, kuruyemiş özellikle fındık fıstık üzüm..

cici bebeden de çok sonuç alan var deneyebilirsiniz. ayrıntılı bilgi için http://www.kadinlarkulubu.com/kilo-almak-isteyenler/439382-1-ayda-4-kg-test-edildi-onaylandi.html

Merhaba canim bende 1.70 boyunda ve 50 kiloyum zayifim yani burdan bi tarif buldum yarim su bardagi suya 1 bucuk yemek kasigi pekmez koyuyosun iciyosun 15 gun yapiyosun bunu sabah ac karnina aksamda yatmadan hemen once icip yatiyosun ben yaptim ve 3 kilo aldim tabi simdi tekrar verdim ama stresten verdim

ramazanda iftardan sonra karnım acıkmıyor sahurda o kadar zor yiyorum ki.. 1 buçuk öğün günde yeterli mi? nasıl kilo alacağım :(

Bende kilo alamanlardanım iştahım yerinde Maşaallah ama alamıyorum stresten bunuda biliyorum .. 3 gün önce cici bebe ye başladım içine pekmezde katyorum gece yatmadan önce yiyorum inşaallah işe yarar başka önersi olan varmı :)

bende çok yememe rağmen alamıyorum .. cicibebe de yaptım ama pek işe yaramadı :(

Bende kilo alamanlardanım iştahım yerinde Maşaallah ama alamıyorum stresten bunuda biliyorum .. 3 gün önce cici bebe ye başladım içine pekmezde katyorum gece yatmadan önce yiyorum inşaallah işe yarar başka önersi olan varmı :)

cici bebe oyle cok tatlı olmuyo mu nasıl yedin ben bugun balla denedim ama yok bitiremdm almadı miğdem ..

cici bebe oyle cok tatlı olmuyo mu nasıl yedin ben bugun balla denedim ama yok bitiremdm almadı miğdem ..

Benim çok hoşuma gidiyor tadı yiyebiliyorum sorun olmuyor yani ben balla denemedım bilmiyorum nasıl tadı olur. Birde ben büyük kasede yiyorum baya dolu dolu oluyor kase hatta bana kalsa 2 kere yerim günde yeterki kilo alayım :)

Benim çok hoşuma gidiyor tadı yiyebiliyorum sorun olmuyor yani ben balla denemedım bilmiyorum nasıl tadı olur. Birde ben büyük kasede yiyorum baya dolu dolu oluyor kase hatta bana kalsa 2 kere yerim günde yeterki kilo alayım :)

ayy ne gusel keşke bende oyle yiyyebilseydim corba kasesinde yaptım ama bitiremedm kötü oldum :S keçibynuzu pekmezyle sütü denicem belki onu yapabilirm :)

evet bende sevmiyorum tadını midem almıyor herkesde cici bebe diyip duruyor :31::31:[/Q

aynen ben daha önce ilaç falanda kulandım fayda etmedi. doktorum evlenince alırsın diyip dalga gecio artık :) pekmzle sütü denicem bakalım işe yararsa solrem onu denrsn sende

Back