arkadaşlarrr ender saraçın detoks reçetesi vardı bahsetmiştim 2 gün de uymadım pek 2 kase yoğurt ve epey elma tükettim ayrıca 10 tane kadar da kuru meyvee 3 gün ve sabahki listeye 1,5 domates 2,5 salatalık ve 6 tane kadar yeşil biber eklemiş bulunmaktayım:) haa bu arda 60.4 falandım başladığımda şu anda 59.6yım!!walla listeye uysam o 600 ü de verirdim ALLAHım nolur kilo almiim hiçbirimz kilo almayalıımm hatta ramazanda 1- 2 kilo daha verebilelim ama sağlıklı şekilde.çok mu şey istiyorum....?? hadi kızlar dikkat edelimm..iftarda dişimizi sıkıp kendimizi zorlarsak başarıcaz bence..çnkü sahurda gecenin bi yarısı kalkınca iştah gelmez pek die düşünüyorum...
ayrıca ramazanda hastalanıp o 1 haftalık dönemde lapa diyeti ya da bu diyeti falan da uygularız bayramda da biraz dikkat ederek veririz.gayreeetttt!!!! hepinizz kocaman öpüldünüzzz.
ayrıca ramazanda hastalanıp o 1 haftalık dönemde lapa diyeti ya da bu diyeti falan da uygularız bayramda da biraz dikkat ederek veririz.gayreeetttt!!!! hepinizz kocaman öpüldünüzzz.