- 18 Kasım 2020
- 20.483
- 49.378
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim Patetes 20 dk haşlansa iftara 10 dk kalımı yapılsa hemen soğumaz diye düşünüyorum ben. Canım çok çekti, bu riski göze alacağımEllerine sağlık arkadaşım.
Patates püresi ben de yapmak daha doğrusu denemek istiyorum ama biz çorbayı içene kadar soğur diye düşünüyorum o yüzden bayram sonrası denerim inşallah.
Gerçi tutturabilir miyim o bile garanti değil.
Malzeme ziyan olacak diye korkuyorum gene…
Afiyet şifa olsun inşallah arkadaşım.Teşekkür ederim Patetes 20 dk haşlansa iftara 10 dk kalımı yapılsa hemen soğumaz diye düşünüyorum ben. Canım çok çekti, bu riski göze alacağım
Tatlı olarak keşkül yapıldıHayırlı günler
Bugün iftarda
Tarhana çorbası
Beşamel soslu kıymalı karnabahar (Dünden)
Makarna
Cacık
Tatlı henüz yok
Hayırlı iftarlar
Menü çok güzel afiyet olsun işin rast gitsinIftar menüm ....mercimek çorbası....şehriyeli bulgur pilavı.....islim kebapı.....yaprak sarma.....salata.... patatesli börek.. aşure.....son dk kadayıflı kek yaptım tatlı olarak iftara misafirim var o yüzden bugün fazla yemek sayım
Son 10 dk kala kısır yaptım bideDomates Çorbası
Kabak Yemeği
Mantar
Sarımsaklı Yoğurt
Son 10 dk kala kısır yaptım bide
Yok yapmaz bana pek öyle mide sorunlarım olmaz son dakika canım istedi birazcık yaptım hemenMenünüz güzeldi aslında kısır şişkinlik yapmıyor mu. Biz normal zamanlarda kalabalık olunca yaparız genelde
Mücverin içine biraz da mısır unu katarsanız hem çok daha lezzetli ve besleyici olur hem de daha yoğun olurHuzur dolu Perşembe diliyorum hepimize inşallah!!!
Sabahtan dışarıda biraz işim vardı. Anca halledebilip geldim çok şükür.
Hemen yavruyu besleyip uyutup Müge’nin karşısına uzandım her öğlen olduğu gibi.
Yoruluyorum evden çıkınca. Yalan değil. Eve çok mu alıştım artık hiç çıkmak istemiyorum. İleride ne olur bilmiyorum…
Neyse…
Bugün kocacım iftara gecikecekmiş. Ben de bugün evdeki azar azar yemekleri sunmayı düşünüyorum açıkçası.
Tarhana çorbası-çok şükür-sonunda kavuşulacak inşallah.
Dünden fırında yeşil ve balkabakları.
Sarımsaklı yoğurt.
Komşumuz aradı;zeytinyağlı bamya verecekmiş sağ olsun-çok çok severiz.
Biraz kavurma var;kocam yer.
Tatlı olarak;
Çikolatalı puding bugün biter inşallah.
Yarına Allahım kerimdir inşallah…
Sahur menümüz;
Dün yaptığım fırında mücver.
İyi olmuş,güzel olmuş da içi hep yumuşak kalıyor. Biraz daha kek gibi olsun istiyorum. Un katıyorum ama yetersiz geliyor anladığım kadarıyla.
Çiğ olmuyor ama az daha yoğun olsun istiyorum.
Kahvaltılık.
Kuruyemişler.
Çay.
Limonata.
Bakıyorum da mücver yanına hep yoğurt yiyorlar. İş yerinde de yemekhanede hep yoğurt çıkardı;mücver günleri.
Benim anneciğim de mücver yanına peynir severdi. Ben de öyle seviyorum kocama da alıştırdım.
Tatlı olarak gene hurma yerim.
Herkesin ellerine sağlık.
Allahım olmayanlara versin inşallah.
Allahım hepimizin dualarımızı,namazlarımızı,oruçlarımızı kabul etsin inşallah en yakın zamanda.
Sebze yemeği-pirinç pilavı makarna yada bulgur pilavı yaparım genelde ama sıkıldıysak sebze yemeği yanına börek-hamur kızartması-patates kızartması-fırında kremalı patates gibi şeyler yaparım. Evimizde çocuk olduğu için hergün düzenli ve sağlıklı menüler oluyor ama patates kızartmasına hepimiz bayılıyoruz, eşim sebze yemeğinin yanında patatesi azcık yağlayıp tuzlayıp fırına atmayı seviyorTeşekkürler ediyorum arkadaşlar
Makarna-erişte yaparım ben de genelde.
Bugun istemedim ama bakalım akşama doğru isterim belki.
Karışık kızartma çok iyi fikir.
Onu ayrı bir gün yapayım, tek başına yeterli olur, çok severiz.
Rabbim şifa ve sabır güç versinAmin Allah razı olsun teşekkür ederim
Patates püresini yapıp üzerini sıcakken streç filmle kapatınEllerine sağlık arkadaşım.
Patates püresi ben de yapmak daha doğrusu denemek istiyorum ama biz çorbayı içene kadar soğur diye düşünüyorum o yüzden bayram sonrası denerim inşallah.
Gerçi tutturabilir miyim o bile garanti değil.
Malzeme ziyan olacak diye korkuyorum gene…
Canım benim ben konya dayımRabbim şifa ve sabır güç versin
İbadetlerinizin ecrini arttırsın
Marketlerde paketler satılıyor, içinde birkaç çeşit peynir oluyor
Onlardan alıp minik paket zeytin tek seferlik reçel tahin-pekmez filan alıp yeseniz, sahur için de iyi olur
Ya yediremiyorumya size canınızın istediğini öyle huzursuz oldum ki nolur bir şekilde yiyin de rahatlayayım
İstanbul da iseniz birlikte iftar yapalım mı?