Popüler Konu Ramazanda İftar ve Sahur Menülerimiz(2023)

20793A24-9CD7-41A3-B639-D11C71928282.jpeg

Ay ayyy anca gelebildim!!!:KK3:

Sözüm ona bugün kayınvalidelerden erken kalkacaktık. Ama başka akrabalar da bizi görmeye gelince gene akşamı buldu kalkmamız. Yine de çok şükür kayınvalide bir sürü yemekler verdi. Hafta içine bize kolaylık oluyor. Allahım razı olsun inşallah hiç boş bırakmaz bizi.:KK31:

Koştur koştur evimize geldik,yavruyu yıkayıp besleyip uyuttuk. Kendi iftarımızı yaptık. Getirdiklerimizi yerleştirdik. Komşularımıza kayınvalide bahçesinden yeşillikleri dağıttım. :KK55:

Şimdi uzandık anca…:uykucu:

İftar menümüz;
Kelle paça çorbası-kocama.
Tarhana çorbası-bana.
Ekmek arası sucuk.:hamarat:
Kaşarlı mantar-bana.
Salatalık,domates,biber.
Bol su!:temizlik:
Çilekli pasta-bana.
Çikolatalı pasta-kocama.

Kocamın abisi pastayı bile farklı alır,biz böyle seviyoruz diye. :KK76:

Bazen kızsam da bana çok önem veriyorlar,doğruya doğru. Sağ olsunlar inşallah…:KK54:

Sahur menümüz;
Kaşarlı tost.
Kahvaltılıklar.
Çay.:KK52:
Kuruyemişler.

Allahım nasip ederse uyanabilirsek bunları yemek istiyoruz. Aşırı yorgun olduğumuz için belki de kalkamayız. Bugün gene yavruya “elleme,dokunma,sakin ol” demekle geçti. Hiç uyumadığı için de belim çok ağrıdı maalesef. Herkes gene ellemeye çalışıyor,o da kaçıp kaçıp üstüme çıkıyor.:anne:

Gitmesek olmuyor.
Gidince de çok yoruluyoruz.

Çok şükür evimizdeyiz.:KK37:

Neyse…
Herkes gene harika yemekler yapmış maşallah!!!:cool:

Herkesin ellerine sağlık.:KK60:
Allahım olmayanlara versin inşallah.:KK36:
Allahım hepimizin dualarımızı,namazlarımızı,oruçlarımızı kabul etsin inşallah en yakın zamanda.:KK74:

Ya kızlar size bir şey soracağım içinizde muhtemelen bilenler vardır. Tantuni lavaşı nerede satılır? Market lavaşlarını sevmiyorum lastiğimsi bir tat oluyor. Pide fırınlarına sordum birkaç kere lavaş diye istedim kalın kalın verdiler böyle tırnak pide gibi. Nohut dürümün konduğu lavaşlar gibi verdiler öyle istemiyorum. Çiğ köfte lavaşı da istemiyorum, bildiğiniz tantunicilerdeki tantuni lavaşı. Nereden alabilirim ya da ne söyleyerek alabilirim, adı başka mı? Ankara'da yaşıyorum bu arada. :110:
Yufka ekmek deniyor ondan alabilirsin Ankara'da satan çok yer var ben uzun zamandır gitmiyorum gitsemde kalmıyorum ama öğrenebilirim yakınsan oralardan alırsın

Mutlu hafta sonları
Bugün aşırı başım ağrıyor normalde böyle olmazdım aniden iftara gidip eve dönemeyince ilaç alamadım onun etkisi var sanırım
Son iki saat
Şimdi dün yiyemediğim yemekleri yiyeceğim.
Kısır hurma kerevizli salata ve büyük ihtimalle arpa şehriye çorbası
Tatlı sütlaç
Ve tabii Türk kahvesi
Herkesin tuttuğu oruçları Allah kabul etsin
Çok geçmiş olsun
Baş ağrısı için sırt egzersizi tavsiye ederim. Çok rahatlatıyor
HEPİMİZE CÜMLETEN AFİYET OLSUN 🌹🌹🌹 Ramazanda çeşit çeşit olması ne kadar güzel Rabbim hepimizin gönlünü de kesesini de bol etsin inşallah 🤗🤗🤗🤗
Amin Allah razı olsun 🌺😍😚🌸

En sevdiklerimden havuç kızartma 😇

Benimki 18,5 aylık resmen ben buradayım beni de görün beni de duyun modunda. Allah sağlık versin hepsine inşallah bu yaşta çocuğa bakmak apayrı iş ve sorumluluk 😍
Aminn 🤲 Allah bağışlasın. Gerçekten zor ama büyüdüklerinde de bu yaşlarını özlüyorsun 🥰

X