Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Harika olmuş.
çok teşekkür ederim. üstüne fıstık koyuyorlar ama evde yoktu koymadım.Harika olmuş.
Ellerine sağlık arkadaşım.
Bence de çok güzel gözüküyor... Ellerinize sağlıkçok teşekkür ederim. üstüne fıstık koyuyorlar ama evde yoktu koymadım.
İçinde ne var?çok teşekkür ederim. üstüne fıstık koyuyorlar ama evde yoktu koymadım.
yumurta, un, irmik, tahin, ceviz, tereyağı, kabartma tozu, vanilinİçinde ne var?
çok teşekkür ederimBence de çok güzel gözüküyor... Ellerinize sağlık
Çok tatlıymış cidden.yumurta, un, irmik, tahin, ceviz, tereyağı, kabartma tozu, vanilin
şerbetinde de şeker, su, limon
tadı şekerpareden daha güzel. lezzetli bir tatlı.Çok tatlıymış cidden.
Çok teşekkür ederim canım benim.Laale Lale abla senin bu pozitifliğin bana çok güzel geliyor konudan bagimsiz yazmak istedim. Mutlu oluyorum yazdıklarını okuyunca. İyiki varsın
Bizde yarın ve bir sonraki gün davetliyiz ilk 2 haftada çağırmak istediğimiz herkesi çağırdık şimdi onlar bizi çağırıyor derken geçiyor günler :)Yaa ben bu akşam davetliyim, çok güzel bir duyguymuş yaa
Yufka ekmek deniyor ondan alabilirsin Ankara'da satan çok yer var ben uzun zamandır gitmiyorum gitsemde kalmıyorum ama öğrenebilirim yakınsan oralardan alırsınYa kızlar size bir şey soracağım içinizde muhtemelen bilenler vardır. Tantuni lavaşı nerede satılır? Market lavaşlarını sevmiyorum lastiğimsi bir tat oluyor. Pide fırınlarına sordum birkaç kere lavaş diye istedim kalın kalın verdiler böyle tırnak pide gibi. Nohut dürümün konduğu lavaşlar gibi verdiler öyle istemiyorum. Çiğ köfte lavaşı da istemiyorum, bildiğiniz tantunicilerdeki tantuni lavaşı. Nereden alabilirim ya da ne söyleyerek alabilirim, adı başka mı? Ankara'da yaşıyorum bu arada.
Çok geçmiş olsunMutlu hafta sonları
Bugün aşırı başım ağrıyor normalde böyle olmazdım aniden iftara gidip eve dönemeyince ilaç alamadım onun etkisi var sanırım
Son iki saat
Şimdi dün yiyemediğim yemekleri yiyeceğim.
Kısır hurma kerevizli salata ve büyük ihtimalle arpa şehriye çorbası
Tatlı sütlaç
Ve tabii Türk kahvesi
Herkesin tuttuğu oruçları Allah kabul etsin
Amin Allah razı olsunHEPİMİZE CÜMLETEN AFİYET OLSUN Ramazanda çeşit çeşit olması ne kadar güzel Rabbim hepimizin gönlünü de kesesini de bol etsin inşallah
Eline emeğine sağlık çok güzel görünüyor
Yufka ekmek deniyor ondan alabilirsin Ankara'da satan çok yer var ben uzun zamandır gitmiyorum gitsemde kalmıyorum ama öğrenebilirim yakınsan oralardan alırsın
Aminn Allah bağışlasın. Gerçekten zor ama büyüdüklerinde de bu yaşlarını özlüyorsunEn sevdiklerimden havuç kızartma
Benimki 18,5 aylık resmen ben buradayım beni de görün beni de duyun modunda. Allah sağlık versin hepsine inşallah bu yaşta çocuğa bakmak apayrı iş ve sorumluluk