Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alerji ilaçlarını unutmaHayırlı sahurlar
Ben ilk gün sadece çay ile geçiriyorum
Çocuklar kahvaltı yapıyorlar.
Haşlanmış yumurta, peynir, zeytin
Allah razı olsun canım benimAlerji ilaçlarını unutma
Sende de Allah razı olsun ablam benimAllah razı olsun canım benim
Sağlıkla huzurla geçireceğimiz bir Ramazan olsun.Eki Görüntüle 3221410
11 Ayın Sultanı Ramazan ayı 23 Mart Perşembe günü başlıyor.22 Mart Çarşamba ilk sahurumuzu yapacağız.
Ramazan ayında iftar ve sahurlarımızı paylaşıp,bu güzel ayı birlikte geçirelim inşaallah.
Konumuz geleneksel hale geldi yıllardır birlikte geçiriyoruz.Bu yıl yine birlikte geçiririz umarım.
Benim için bu yıl farklı bir yıl olacak. Evimden farklı bir yerde kendimi evimde gibi hissetmeye çalışıyorum. Eşim bizimle olmayacak onun büyük burukluğu var. Yaptığım kış, Ramazan hazırlıklarının ve planlarının hiç öneminin olmadığını anladım.
Umarım hepimiz için güzel bir ramazan ayı olur
İftarda ve sahurda yapacaklarımızı yazarsak birbirimize fikir olur.
Bol sohbet bol muhabbet dolu bir konu olur inşaallah herkesi bekliyorum.
Ramazan için ne tür hazırlıklar yapıldı.Onları da paylaşırsanız öncesinde yardımcı olursunuz.
Şimdiden hepinize Hayırlı Ramazanlar
23 Mart Perşembe: Ramazan Başlangıcı
17 Nisan Pazartesi: Kadir gecesi
20 Nisan Perşembe: Arefe
21 Nisan Cuma: Ramazan Bayramı (1.Gün)
22 Nisan Cumartesi: Ramazan Bayram (2.Gün)
23 Nisan Pazar: Ramazan Bayram (3.Gün)
Geçmiş yıllarda yapılan Ramazan sofraları yarışmalarımız iftar davetleriniz için yardımcı olabilir.
Ramazan Sofraları
2018 Ramazan İftar Sofraları
İftar Sofraları
Ramazan Menüleri
Ramazan Sofraları
Ramazan Sofraları + Ana Yemek veya Tatlı
Pide Tarifi
İftar ve Sahur Menülerimiz
Popüler Konu - Ramazan'da İftar ve Sahur Menülerimiz (2022)
11 Ayın Sultanı Ramazan ayı 02 Nisan Cumartesi günü başlıyor.01 Nisan Cuma ilk sahurumuzu yapacağız. Ramazan ayında iftar ve sahurlarımızı paylaşıp,bu güzel ayı birlikte geçirelim inşaallah. :KK36: Konumuz geleneksel hale geldi yıllardır birlikte geçiriyoruz.Bu yıl yine birlikte geçiririz...www.kadinlarkulubu.com
Ramazanda İftar ve Sahur Menülerimiz (2021)
Ramazanda İftar ve Sahur Menülerimiz (2020)
Ramazanda İftar ve Sahur Menülerimiz (2019)
Her Gün Bir İftar Menüsü (2020)Popüler Konu - Her Gün Bir İftar Menüsü(2022)
11 Ayın Sultanı Ramazan Ayına yarın kavuşuyoruz.Bugün ilk sahurumuzu yapacağız. Yarın ilk iftarımızı yapacağız.İftar sofralarınızı hazırlarken size yardımcı olması için her gün menü paylaşacağım. Müslümanlar için sabır,ibadet,açın halinden anlama ayı Ramazan ayıdır. Bu yıl yaşadığımız...www.kadinlarkulubu.com
Hergün Bir İftar Menüsü(2019)
2018 Hergün Bir İftar Menüsü
2017 Hergün Bir İftar Menüsü
Sahur İçin Tarifler
Et Yemekleri Önerileri
Bayram Tatlıları
Amin inşallah ablacımSağlıkla huzurla geçireceğimiz bir Ramazan olsun.
Rabbim kolaylık versinSahuru kahvalti ile geçiyoruz benim için iftar menüsü çok yorucu olacak
Çalışıyorum eve yetişip her gün yemek yapmak oy Allahım
Cok üzüldüm Geçmiş olsun canim. Rabbim tekrarini yasatmasin.Yok canım Malatya'daydım. Evim ağır hasarlı çocukların eğitimi için Nevşehir 'e taşındım. Eşim Malatya' da kaldı. Ev falan kalmadı
Amin inşallah canım Kimseye yaşatmasınCok üzüldüm Geçmiş olsun canim. Rabbim tekrarini yasatmasin.
Aynı durumda olan arkadaşlara o da fikir olurbu Ramazan özel hazırlık yapmadım. çünkü sahurları karbonhidratsız tutmam lazım. reaktif hipoglisemi çıktı bende bu yıl. sahurda börek, çörek tarzı birşey yersem şeker oynar tutamam.
Kalbin esenlik bulsun güzel Nevrestem.Amin inşallah ablacım