- 8 Haziran 2013
- 56.251
- 149.339
Geçmiş olsun hisseden arkadaşlara bu ara faylar aktifDeprem mi oldu dediniz, ben hissetmedim, iyi ki hissetmemişim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun hisseden arkadaşlara bu ara faylar aktifDeprem mi oldu dediniz, ben hissetmedim, iyi ki hissetmemişim
Rabbim en kısa zamanda güzel haberler versin inşallah size de bende çok umutsuz olduğum bir tedavi döneminden sonra çocuk sahibi oldum sağlıkla sevinçle nasıp olsun Allah yar ve yardımcınız olsunMerhaba
Öncelikle @Laale gözünüz aydın! Allah analı babalı büyütsün ve rabbim meleğinize güzel bahtlar versin.Benimde çocuğum yok ,burada böyle güzel bebek haberleri alınca çok ama çok mutlu oluyorum.Ve her seferinde kendimi gözyaşlarımı sevinçle silerken buluyorum.
Bu hafta eşim 4-12 çalıştığı için menüleri kendi damak tadıma uygun ve etli yapmayı düşünüyorum.Bu akşam ki menüm;
Kremalı mantar çorbası
Köfte
Sebzeli bulgur pilavı
Avokado salatası
Kabak tatlısı(kayınvalidemden)
Rabbim uzun ömürler versin anne babanıza ❤ Keşke benimde annem çat kapı gelecek kadar yakın olsa, yada ben çat kapı gidebilsemAslında bütün akrabalarım ile aynı şehirdeyim ama annem kardeşlerim olmayınca gurbet gibi oluyor işte...Bugün sabah kalkınca buzluktan yaprak çıkardım. Öğleye doğru iç harcını yapayım diye mutfağa gittim, yaprak fasulye olmuş buzu çözülünce
Yöresel, kapçıklı fasulye deriz. Arkasından annem geldi. Camiye, mukabelede gelmiş uğradı. Dizinde sıvı kaybı olduğu için merdiven çıkmaya zorlanıyor. Madem geldin gitme, burada yapalım iftarı dedim. Annem ve babam sever fasulyeyi Onlara nasipmiş Haliyle menüm değişti.
_Tarhana çorbası
_Kapçıklı fasulye
_Fırında patates, tavuk, soğan
_Pirinç pilavı
_Havuç tarator
_Ev yapımı Ramazan pidesi
_Salata
_armut, elma kurusu komposto
Tatlı yaptırmadı annem, yemek çok yaptın zaten ağır gelir dedi.
Yemek yerken çay suyunu koydum, altını kapattırdılar yer kalmadı, çok yedik diye
Oğlum Türk kahvesi yaptı ceviz, biskrem eşliğinde. Güzel bir gündü.
Laale hanimcim bebeğinizi güle güle sağlıkla büyütün rabbim uzun ömür versin inşallahAllahım sana sağlık ve mutluluk versin inşallah.
Amin canım inşallah hayırlısı ne ise o olur.Aslında hiç umutsuz değilim ama çok yorucu ve maddi manevi yıpratıcı dönemlerden geçtim.5 gebelik kaybı 4 negatif tüp bebek denemesi ve bu süreçlerdeki sağlık problemlerim beni çok yıprattı.Hatta bugün eşime dedim ki, çok şükür rabbim hastalıklarımın erkenden teşhis edilmesine vesile oldu bu hamilelikler ve tedaviler inşallah herşey çok daha güzel olacak.Bu süreçte lupus hastası olduğumu hipofiz bezinde küçük tümörler yani mikroadenomlar olduğu tespit edildi mide prıblemler vs. hepsi için çok şükür önlem alındı gerekli kontrollerimi yaptırıp ilaçlarımı kullanıyorum.Allahım kimseye dermansız dert vermesin.Herşeyin başı sağlık!...Rabbim en kısa zamanda güzel haberler versin inşallah size de bende çok umutsuz olduğum bir tedavi döneminden sonra çocuk sahibi oldum sağlıkla sevinçle nasıp olsun Allah yar ve yardımcınız olsun
firinda patates tavukTenceresiz kaldim anne ne yaptın kız kaynanana iftarda?
ne guzel yaaa afiyet olsunAnnemdeyim sahurda
Sahur Menümüz
Börek
Haşlanmış Yumurta
Kahvaltılık
Salatalık/Domates
Çay
Çocuk olsam da bana da yapsalarcocuklar in istegi dogrultusunda sahur menusu
sosisli milfoy borek
kahvaltilik
patates kizartmasi
cay :))