Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evin tek oruç tutanı benim. Açıkçası pek özenmeyeceğim sahur sofrasına. İftara donatırım ama Allah izin verirseSahur menülerinizi alalım hanımlar
Bugün ilk sahurumuzu yapacağız.
Biz genelde kahvaltı yapıyoruz.Sahura yakın sıcak bazlama yaparım,çay ve bol bol oldu mu tamamdır.
İnşaallah canım hayırlısıEvin tek oruç tutanı benim. Açıkçası pek özenmeyeceğim sahur sofrasına. İftara donatırım ama Allah izin verirse
çok seviyorum iftarı bekleme heyecanınıİnşaallah canım hayırlısı
Aramıza hoşgeldinizHerkese hayırlı ramazanlar.
Çok güzel düşünülmüş Allah razı olsun ben yeni katıldım kadınlar kulubüne, bu düşünce çok hoşuma gitti.
Hazırlık olması için yurtdışındayım el açması börek attım buzluğa kolaylık olacak oruçken.
Sahur yapmıyoruz yapsakda meyve yeriz
Bayrama kadar günahlarımızın bağışlaması dileğiyle
Aynen canım çok şükür yine geldiçok seviyorum iftarı bekleme heyecanını
Canım sohbet amaçlı:)Hayirli ramazanlar hepimize
Abla bu topigi anlamadim ama
Sohbet amaçlı menülerimizi yazmak icin filanmı
HoşbuldumAramıza hoşgeldiniz
Amin inşaallah hayırlı ramazanlar
İnşallah bende öyle düşünüyorum zaten bir haftadır hurma yoğurt diyetiyle 3.5 kilo verdim devamını Ramazan'da getirmek istiyorum inşallahMerhabalar herkese
Ben bu yıl nefsime yenilmezsem çok sağlıklı ve hafif menüler hazırlamayı planlıyorum kendime. Hazır gelen giden de olmayacak karantina yüzünden dikkat eder sade sofralar hazırlarsak Karantinada aldığımız kiloları veririz gibi geliyor.