- 8 Aralık 2013
- 7.189
- 17.980
- 33
Evet inşallah serin olur gerçi ben evdeyim Allahım hem çalışıp hem oruç tutanlara sabır güç versinNe kadar soğuk dimi inşallah böyle devam eder serin serin tutarız.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet inşallah serin olur gerçi ben evdeyim Allahım hem çalışıp hem oruç tutanlara sabır güç versinNe kadar soğuk dimi inşallah böyle devam eder serin serin tutarız.
Halka tatlısının tarifini alabilirmiyim :)İftarda
Tarhana çorbası
Pizza
Ayran
Çıtır halka tatlısı(dünden)
Hayırlı iftarlar
Burada canımHalka tatlısının tarifini alabilirmiyim :)
Bende yaptım ama krema sıkacagım yok tırtıl kurabiye kalıbıyla bu kadar becerebildim
Bende resim aticam bitsinBende yaptım ama krema sıkacagım yok tırtıl kurabiye kalıbıyla bu kadar becerebildim
Benim tatlıyı görenin iştahı kapanır seninki iştah acıcı olsunBende resim aticam bitsin
Kaynakdiktan sonra kısık ateşte 10 dk yeterNevreste suan halka tatlisi yapıyorum serbet kaç dakika kaynayacak acil cvp pleaseeee
Çok iyi düşünmüşsün afiyet olsunBende yaptım ama krema sıkacagım yok tırtıl kurabiye kalıbıyla bu kadar becerebildim
Teşekkür ederimmm buyrun beraber olsun :))Çok iyi düşünmüşsün afiyet olsun
5 dakika kaynattim sanirim umarim olmusturKaynakdiktan sonra kısık ateşte 10 dk yeter
Ben elimle kaşığa koyup bakarım.Parmağıma sürüp bekletirim.Parmaklarım yapışınca kapatırım:)
Benim tatlıyı görenin iştahı kapanır seninki iştah acıcı olsun
Olmuştur canım emeğine sağlık5 dakika kaynattim sanirim umarim olmustur
Afiyet olsunEki Görüntüle 2001296 Eki Görüntüle 2001297 yaparken çok eglendik kardesimle:)))))