Popüler Konu Ramazanda İftar Ve Sahur Menülerimiz(2017)

Bugün sahurda
Salata
peynir çeşitleri
kavun
çay vardı
Bu da poğaçam ,tat olarak çok güzel olmuştu,kızıma ayırmasam 2 tane 1 tepsi hep yenecekti.:KK45:
IMG_20170531_024507.jpg

Atıştırmıştım o ara. Eşim uyuyodu. Onu uyandıracaktım ki odaya gittim. Hele hele azıcık uzanayım on dk sonra uyanırım dedim olmadı :işsiz:
Bilirim o duyguyu:KK48:Çay suyunu koyuyorum ,kaynayana kadar uzansam mı acaba diyorum:olamaz:Telefonu çoğu zaman ertelemeye alıyorum:KK45: Oğlum sahura kadar uyumuyor ,yoksa ben de aynen senin gibi az daha uzanayım diyerekten sabaha kalırım .Ben oğlumu çağıracağıma O beni çağırıyor:KK53:

iftar ; alinazik, domatesli biber kavurma, peynir, zeytin, çay , bol mayalı sıcak bazlama.

sahur . 2 şer haşlanmış yumurta. bazlama.peynir , zeytin. kuşburnu marmelat. tereyağı , domates
Bazlamalar sıcak olduğuna göre sen yaptın demek ki :KK45:
İyi fikir aslında ,ekmek yenmiyor hep pide de olmuyor,arada farklılık yapmak lazım.:hamarat:

Bazlamalar sıcak olduğuna göre sen yaptın demek ki :KK45:
İyi fikir aslında ,ekmek yenmiyor hep pide de olmuyor,arada farklılık yapmak lazım.:hamarat:
evet eve gidince mayaladım. 1,5 saat sonra pişirdim. iftarda yedik sıcakca. çok yapmadım. 1 tane büyük yaptım . yetti bize . çocuklar zaten yemezgiller.

Ellerinize sağlık,afiyet olsun.
Yemezgiller güzelmiş ,tuttum bu sözü:KK53:
Benim oğlum yergillerden de kızım yemezgillerden :KK45:
napcaz bunları bilmiyorum . çok yoruluyorum gerçekten. özellikle en büyük oğlan ki 11 yaşında olacak yakında. o malesef hiç yemez . iştaf sıfır. zoraki yediriyoruz . yoksa açlık falan hissetmiyor . acıkmıyor .küçükler daha iyi ama onlar da yemek seçiyor. ya da ben güzel yemek yapamıyorum . hep aynı yemekleri yapıyormuşum. makarna pilav olsunmuş her öğün.

napcaz bunları bilmiyorum . çok yoruluyorum gerçekten. özellikle en büyük oğlan ki 11 yaşında olacak yakında. o malesef hiç yemez . iştaf sıfır. zoraki yediriyoruz . yoksa açlık falan hissetmiyor . acıkmıyor .küçükler daha iyi ama onlar da yemek seçiyor. ya da ben güzel yemek yapamıyorum . hep aynı yemekleri yapıyormuşum. makarna pilav olsunmuş her öğün.
Aynen canım ,yemek yemeyen çocukla uğraşması çok zor,insanın içine sinmiyor yemedikçe.:olamaz:

X