Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İkiye kadar uyumadım. Sonra uyumuşumMunzevi Zencefil sahura kalktın mı şampiyon?
O kadar bekledin ,birşey yemeden mi uyudun,TV izlerken mi uyuyakaldın yoksa?İkiye kadar uyumadım. Sonra uyumuşum
O kadar bekledin ,birşey yemeden mi uyudun,TV izlerken mi uyuyakaldın yoksa?
Bilirim o duyguyuÇay suyunu koyuyorum ,kaynayana kadar uzansam mı acaba diyorumTelefonu çoğu zaman ertelemeye alıyorum Oğlum sahura kadar uyumuyor ,yoksa ben de aynen senin gibi az daha uzanayım diyerekten sabaha kalırım .Ben oğlumu çağıracağıma O beni çağırıyorAtıştırmıştım o ara. Eşim uyuyodu. Onu uyandıracaktım ki odaya gittim. Hele hele azıcık uzanayım on dk sonra uyanırım dedim olmadı
Bazlamalar sıcak olduğuna göre sen yaptın demek kiiftar ; alinazik, domatesli biber kavurma, peynir, zeytin, çay , bol mayalı sıcak bazlama.
sahur . 2 şer haşlanmış yumurta. bazlama.peynir , zeytin. kuşburnu marmelat. tereyağı , domates
2 ye kadar oturmuşsan bi şeyler yemişsindir diye umuyorum. sahuru yapamamışsın çünkü.İkiye kadar uyumadım. Sonra uyumuşum
evet eve gidince mayaladım. 1,5 saat sonra pişirdim. iftarda yedik sıcakca. çok yapmadım. 1 tane büyük yaptım . yetti bize . çocuklar zaten yemezgiller.Bazlamalar sıcak olduğuna göre sen yaptın demek ki
İyi fikir aslında ,ekmek yenmiyor hep pide de olmuyor,arada farklılık yapmak lazım.
Atıştırma diyelim. :) yinede çok şükür.2 ye kadar oturmuşsan bi şeyler yemişsindir diye umuyorum. sahuru yapamamışsın çünkü.
Ellerinize sağlık,afiyet olsun.evet eve gidince mayaladım. 1,5 saat sonra pişirdim. iftarda yedik sıcakca. çok yapmadım. 1 tane büyük yaptım . yetti bize . çocuklar zaten yemezgiller.
napcaz bunları bilmiyorum . çok yoruluyorum gerçekten. özellikle en büyük oğlan ki 11 yaşında olacak yakında. o malesef hiç yemez . iştaf sıfır. zoraki yediriyoruz . yoksa açlık falan hissetmiyor . acıkmıyor .küçükler daha iyi ama onlar da yemek seçiyor. ya da ben güzel yemek yapamıyorum . hep aynı yemekleri yapıyormuşum. makarna pilav olsunmuş her öğün.Ellerinize sağlık,afiyet olsun.
Yemezgiller güzelmiş ,tuttum bu sözü
Benim oğlum yergillerden de kızım yemezgillerden
Aynen canım ,yemek yemeyen çocukla uğraşması çok zor,insanın içine sinmiyor yemedikçe.napcaz bunları bilmiyorum . çok yoruluyorum gerçekten. özellikle en büyük oğlan ki 11 yaşında olacak yakında. o malesef hiç yemez . iştaf sıfır. zoraki yediriyoruz . yoksa açlık falan hissetmiyor . acıkmıyor .küçükler daha iyi ama onlar da yemek seçiyor. ya da ben güzel yemek yapamıyorum . hep aynı yemekleri yapıyormuşum. makarna pilav olsunmuş her öğün.
Şimdi nasıl gördün?Günaydın kızlar.
Ben burayı niye görmemişim?
Çok güzel gördümŞimdi nasıl gördün?