Olur tabi ki :) Ben zaten tavaya büyük gelen yufkaları özellikle kırıp koyuyorumBenmde kuru yufkam var ama yuvarlak cok kirilior yani. Islatip koysam tavaya kirilsa da olur mu ki
Tavaya yag dokucem biraz sonra yufkalari islaticm arasina peynir sonra yufka.. peki ters duz etmek gerekicek mi ??Olur tabi ki :) Ben zaten tavaya büyük gelen yufkaları özellikle kırıp koyuyorum
Islatmadan hiç denemedim, çok sert kalır sankiBen onu ıslatmadan yapıyorum islatinca dahami guzel oluyor
Kapaklı tavanız varsa, kapağıyla ters çevirebilirsiniz. Her iki tarafın pişmesi için alt üst pişirilmesi gerekir.Tavaya yag dokucem biraz sonra yufkalari islaticm arasina peynir sonra yufka.. peki ters duz etmek gerekicek mi ??
Kapaklı tavanız varsa, kapağıyla ters çevirebilirsiniz. Her iki tarafın pişmesi için alt üst pişirilmesi gerekir.
Aleykum Selam, hayırlı ramazanlar.Selamun aleykum hayırlı ramazanlar geçen senede paylasiyorduk menulerimizi ne çabuk gecti ya
Islatmadan hiç denemedim, çok sert kalır sanki
Teşekkür ederimAleykum Selam, hayırlı ramazanlar.
Rica ederim. bereketli sahurlar:)Peki tesekkur ederim kayinvalidem vermisti de yufkalari deneyecegim bakalm
Sanırım kuruyan yufkayla yapıyorsunuz ya da farklimi yufkaniz
Eki Görüntüle 1842897
Bu yufkalardan:)
Sağolun:) Afiyet olsunHeh şimdi oldu ben normal yufkadan bahsediyorsunuz sanmıştimkolay gelsin hepimize afiyet olsun sahurumuz
Ellerine sağlık canım,afiyet olsun