- 14 Haziran 2011
- 1.141
- 927
Vallahi ben de canım
Erimeden yiyebildiğim tek peynir cheddar.
Tabi o da eriyince daha güzel :)
Onu da yiyemiyorum normal beyaz peynirde bile tadına bakıp öyle alıyorum evdekilerin peyniri ile benim peynirim ayrıdır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vallahi ben de canım
Erimeden yiyebildiğim tek peynir cheddar.
Tabi o da eriyince daha güzel :)
Onu da yiyemiyorum normal beyaz peynirde bile tadına bakıp öyle alıyorum evdekilerin peyniri ile benim peynirim ayrıdır
Bence iyi hiç gerek yok pilav a makarna var ztn =)Kızlar merhaba,
Şehriye çorbası
Etli patlıcan yemeği
Kremalı mantarlı makarna
Havuç-kabak tarator
Tatlı
Menü iyi mi bir grup arkadaşımı çağıracağım da. Pilav yapmak istemedim.
Beyaz peyniri sadece eriyince yerim o da zorla :)
Bizim evde de eşime beyaz peynir, bana cheddar alınır. Bir de tost için ortak kaşar peyniri
Benden beterleri de varmış anneme babama okutayım bu yazıyı
İftar menüm =)
Domatesli Şehriye çorbası
Zeytinyağlı kabak
Yoğurtlu mantı
Kozlenmis biber
Yoğurtlu patlıcan salatası
Komposto
Salata
Kızlar kac gundur bakamiyorum buraya nasilsnizz :) bu arada birşey sorcam kızlar cilegm var cok fazla reçel haricinde cilekle ne yapabilirim
Nişastayla falan pişirilip sütlü tatlılara sos yapılabiliyor canım.
Gerçi çok fazla kullanılmaz onun için ama bir alternatif işte.
Bi kasa var ne yapcm ben bu çilekleri
Kızlar kac gundur bakamiyorum buraya nasilsnizz :) bu arada birşey sorcam kızlar cilegm var cok fazla reçel haricinde cilekle ne yapabilirim
selam canım öncelikle nasıl oldun gittinmi c.tesi doktora
komposto yapabilirsin başkada aklıma gelmiyor
Gittim cnm apandisit değil sonuçlarımi yarın gostericem ama benim araştırdığım kadarıyla ya böbreklerde ya da idrarda iltihap var ve kanim demirin düşük
Annem yaptıAfiuet olsun mantı hazır mı
Evet canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Benim oglum ayin 3 ünde 1 yaşına bastı. Is yaptirmiyorSağolasın :) İlk 4 ay bulantılardan mutfağa giremedim, şimdi ise çıkasım gelmiyor ama bu sefer de vücut dayanmıyor. Bebekliyken ne olacak bakalım