Popüler Konu Ramazanda İftar Ve Sahur Menülerimiz(2016)

Ama yine de gelecekler bu sefer de yatılı gelirlerse

8 senelik evliyim, 7 senedir iki aileden de uzakta yaşıyorum.
Eşimin anne babası henüz ev ime hiç gelmediler.
Ha gelmesinler çok umrumda değil ama çok tuhafıma gidiyor.
İnsan çocuğunun nerede yaşadığını hiç merak etmez mi.
Bizimkiler anormal başkası olsa gelir tabi ki :)))

Cidden tuhaflarmış o kadar sene de hiç gelinmez mi çok şaşırdım umursamaz bir aile demek ki

Cidden tuhaflarmış o kadar sene de hiç gelinmez mi çok şaşırdım umursamaz bir aile demek ki

Ay sorma en son kayınpeder dedi ki Çanakkale çok uzakta kalıyor siz Ankara'ya taşının
Bende dedim ki Türkiye'nin her yerine Çanakkale dahil Ankara aktarmalı uçak var bunlar bahane değil dedim.
Hani dediğim gibi ben umursamıyorum hatta gelmediklerinden mutluyum ama eşim için üzülüyorum.

Şaka gibiler gerçekten.. Eşin üzülüyordur evet ama en azından böylelikle tanımış olur ailesini.

Şaka gibi bir anne baba Nasıl merak etmez ki aklım almadı gerçekten nişanlılık döneminde de böyleler miydi ?

Ben çok seviyorum misafiri ya bir gün önceden yapabileceklerimi yaparım gidilsin gelinsin çaya kahveye akşam yemeğine ama kahvaltıya istemiyorum kalkamıyorum yataktan işe giderken bile zorlanıyorum
Misafiri ben de çok severim ama hep 4 5 kişiye yemek yaptım kalabalıkta nasıl olur onu kestiremiyorum Bir de çay servisini hiç sevmem elli kere kalk çay koy falan içim sıkılıyor Kahvaltıya da gelsinler onu da severim

Bizim öyle uzun bir nişanlılık dönemimiz olmadı canım.
4.5 sene sevgiliydik ve ani bir kararla evlendik.

Anladım canım hrşeylerine karışıp huzurunu bozacağına gelmesinler daha iyi boşver .ailelerle geçinmek çok zor hiç tanımadığın insanlar

Onu bak bende bilemedim ama gelenler yardım eder yapacağın şeyin iki katını yaparsın ölçülerde hallolur AYy o çay koyma şeyi sinir bozucu ama masada oturuyorsun ya artık büyük fincanlara koyarsın olur biter küçük çay bardaklarında oturma hiç olmuyor sohbette edemiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…