- 5 Mayıs 2013
- 33.831
- 41.256
Ben de öyle ya daha evlenmeden bunun gerilimini yaşıyorum kalabalık misafir gelince ne yaparım diye
Ama yine de gelecekler bu sefer de yatılı gelirlerseİki aileden de uzakta yaşa ve gerilme. Ben gibi
Ama yine de gelecekler bu sefer de yatılı gelirlerse
8 senelik evliyim, 7 senedir iki aileden de uzakta yaşıyorum.
Eşimin anne babası henüz ev ime hiç gelmediler.
Ha gelmesinler çok umrumda değil ama çok tuhafıma gidiyor.
İnsan çocuğunun nerede yaşadığını hiç merak etmez mi.
Bizimkiler anormal başkası olsa gelir tabi ki :)))
Cidden tuhaflarmış o kadar sene de hiç gelinmez mi çok şaşırdım umursamaz bir aile demek ki
Şaka gibiler gerçekten.. Eşin üzülüyordur evet ama en azından böylelikle tanımış olur ailesini.Ay sorma en son kayınpeder dedi ki Çanakkale çok uzakta kalıyor siz Ankara'ya taşının
Bende dedim ki Türkiye'nin her yerine Çanakkale dahil Ankara aktarmalı uçak var bunlar bahane değil dedim.
Hani dediğim gibi ben umursamıyorum hatta gelmediklerinden mutluyum ama eşim için üzülüyorum.
Şaka gibiler gerçekten.. Eşin üzülüyordur evet ama en azından böylelikle tanımış olur ailesini.
Olsun siz varsınız senin ailen var istemeyen gelmesin :)Aynen canım. Her sene bu yaz geliyoruz diyor kayınvalidem. Eşim de bana masal anlatmayın gelmeyeceğinizi adım gibi biliyorum diyor. Nitekim de öyle oluyor her yaz.
8 senelik evliyim, 7 senedir iki aileden de uzakta yaşıyorum.
Eşimin anne babası henüz ev ime hiç gelmediler.
Ha gelmesinler çok umrumda değil ama çok tuhafıma gidiyor.
İnsan çocuğunun nerede yaşadığını hiç merak etmez mi.
Bizimkiler anormal başkası olsa gelir tabi ki :)))
Olsun siz varsınız senin ailen var istemeyen gelmesin :)
Şaka gibi bir anne baba Nasıl merak etmez ki aklım almadı gerçekten nişanlılık döneminde de böyleler miydi ?
Ben çok seviyorum misafiri ya bir gün önceden yapabileceklerimi yaparım gidilsin gelinsin çaya kahveye akşam yemeğine ama kahvaltıya istemiyorum kalkamıyorum yataktan işe giderken bile zorlanıyorumAma yine de gelecekler bu sefer de yatılı gelirlerse
Hadi yaYok canım benim ailem de yok.
Onlar da Almanya'da.
1.5 saatlik mesafede halam ve babaannem var sadece.
Hoşgeldin aleyküm selam tabiki paylaşabilirsnSelamünaleyküm arkadaşlar hayırlı ramazanlar
Aranızda yer varsa menulerimi paylaşmak isterim bende
Misafiri ben de çok severimBen çok seviyorum misafiri ya bir gün önceden yapabileceklerimi yaparım gidilsin gelinsin çaya kahveye akşam yemeğine ama kahvaltıya istemiyorum kalkamıyorum yataktan işe giderken bile zorlanıyorum
Bizim öyle uzun bir nişanlılık dönemimiz olmadı canım.
4.5 sene sevgiliydik ve ani bir kararla evlendik.
Misafiri ben de çok severimama hep 4 5 kişiye yemek yaptım kalabalıkta nasıl olur onu kestiremiyorum Bir de çay servisini hiç sevmem elli kere kalk çay koy falan içim sıkılıyor Kahvaltıya da gelsinler onu da severim