Popüler Konu Ramazanda İftar Ve Sahur Menülerimiz(2016)

Ama yine de gelecekler bu sefer de yatılı gelirlerse :KK17:

8 senelik evliyim, 7 senedir iki aileden de uzakta yaşıyorum.
Eşimin anne babası henüz ev ime hiç gelmediler.
Ha gelmesinler çok umrumda değil ama çok tuhafıma gidiyor.
İnsan çocuğunun nerede yaşadığını hiç merak etmez mi.
Bizimkiler anormal başkası olsa gelir tabi ki :)))

o_O Cidden tuhaflarmış o kadar sene de hiç gelinmez mi çok şaşırdım umursamaz bir aile demek ki o_O

o_O Cidden tuhaflarmış o kadar sene de hiç gelinmez mi çok şaşırdım umursamaz bir aile demek ki o_O

Ay sorma en son kayınpeder dedi ki Çanakkale çok uzakta kalıyor siz Ankara'ya taşının :KK70:
Bende dedim ki Türkiye'nin her yerine Çanakkale dahil Ankara aktarmalı uçak var bunlar bahane değil dedim.
Hani dediğim gibi ben umursamıyorum hatta gelmediklerinden mutluyum ama eşim için üzülüyorum.

Ay sorma en son kayınpeder dedi ki Çanakkale çok uzakta kalıyor siz Ankara'ya taşının :KK70:
Bende dedim ki Türkiye'nin her yerine Çanakkale dahil Ankara aktarmalı uçak var bunlar bahane değil dedim.
Hani dediğim gibi ben umursamıyorum hatta gelmediklerinden mutluyum ama eşim için üzülüyorum.
Şaka gibiler gerçekten.. Eşin üzülüyordur evet ama en azından böylelikle tanımış olur ailesini.

Şaka gibi bir anne baba Nasıl merak etmez ki aklım almadı gerçekten nişanlılık döneminde de böyleler miydi ?

Ben çok seviyorum misafiri ya bir gün önceden yapabileceklerimi yaparım gidilsin gelinsin çaya kahveye akşam yemeğine ama kahvaltıya istemiyorum kalkamıyorum yataktan işe giderken bile zorlanıyorum :KK48:
Misafiri ben de çok severim :KK51: ama hep 4 5 kişiye yemek yaptım kalabalıkta nasıl olur onu kestiremiyorum :KK70: Bir de çay servisini hiç sevmem elli kere kalk çay koy falan içim sıkılıyor :KK70: Kahvaltıya da gelsinler onu da severim :KK51:

Misafiri ben de çok severim :KK51: ama hep 4 5 kişiye yemek yaptım kalabalıkta nasıl olur onu kestiremiyorum :KK70: Bir de çay servisini hiç sevmem elli kere kalk çay koy falan içim sıkılıyor :KK70: Kahvaltıya da gelsinler onu da severim :KK51:

Onu bak bende bilemedim ama gelenler yardım eder yapacağın şeyin iki katını yaparsın ölçülerde hallolur AYy o çay koyma şeyi sinir bozucu ama masada oturuyorsun ya artık büyük fincanlara koyarsın olur biter küçük çay bardaklarında oturma hiç olmuyor sohbette edemiyorsun

X