Hemen olayı aleyhime çevirdim, bizde arkadaşız çağırılmadik diye.Kız ne yaptım ben şimdi
aeben ablamda takımda bana gelmiyor demişti. Cevap versem x; 2x olarak bana geri dönüyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hemen olayı aleyhime çevirdim, bizde arkadaşız çağırılmadik diye.Kız ne yaptım ben şimdi
Kıyamam kuzum özür dilerim seni kırdıysam çok seviyoruz seni o yüzden hep aklimizdasin insan sevdiğine takılır bebeğimHemen olayı aleyhime çevirdim, bizde arkadaşız çağırılmadik diye.
aeben ablamda takımda bana gelmiyor demişti. Cevap versem x; 2x olarak bana geri dönüyor
HoşgeldinizBu yıl benım sofrayı koyucam sıze,bakalım ne yapcaksınızaz haşlanmış tavuk hurma szeytın,kız bu sofralar ne,bunları yıyıp yazık edıyorsunuz mıdenıze bacılar,çok becerıklısnız bılıyorum,bende çok becerıksızım onuda bılıyorum,ama azcık mideyede acıyın,sevıyorun hepınızı şimdiden hoşgeldin ramazan ayı dıyelim
Sağol Vuslat'cımRamazan-ı Şerifiniz hayırlı olsun
Ramazan'a özel konumuz da hayırlı olsun:)
Nevoşum
Hayırlı RamazanlarIyi ramazanlarrrr simdiden
Sağol canım hayırlı olur inşaallahArkadaşım topiğin hayırlı olsun
Ayy bu gün ne pişirsem derdi kalmıycak çok şükür
Hiç bir yarışmaya katılmadım ama ara ara ben de resimler koyabilirim
Hayırlı Ramazanlar olsun hepimize inşallah
Hayırlı RamazanlarKonu geleneksel hale geldibi kaç gündür aklımda bu topic vardır. yine ramazana özel açılır diyodum açılmış :) hayırlı ramazanlar herkese
Canım merhabaAa çok güzel olmş ama niye bu ramazan her ramazn eşim evde olur misafirler davet ederim ne yapsam diye kafayı yerim. Bu ramazan denk geliyorum bu ramaznda eşim yok birde belki bende tutamam bebişim susuz kalır diye kendimede hiiiç böyle sofra hazırlayamm ama olsun bea sende sizn sofralara bakar, makarna haşlar yerim hepimize hayır getirsin bu ramazan kızlar.
Ah teşekkür ederim canm ben denk gelmemişm demekki. O enfes sofralarınız. Arasında benm makarnalar pek cazip durmasada paylaşacağımCanım merhaba
Bu konu 3 yıldır her Ramazanda açılıyor.
Hayırlısı olsun
Sohbetinizle, arada makarnalarınız ile bize katılabilirsiniz
Hergün ağır yemekler olmaz arada kolay, hafif , pratik yemeklerde yapacağızAh teşekkür ederim canm ben denk gelmemişm demekki. O enfes sofralarınız. Arasında benm makarnalar pek cazip durmasada paylaşacağım
Evet yaa çok haklısınz. Makarnalarımı çok seviyoruumHergün ağır yemekler olmaz arada kolay, hafif , pratik yemeklerde yapacağız
Bekliyorum canım
Sahurda ne yapacaksınızGu gece ilk sahur olacak