- Konu Sahibi assia_baby
malum ramazan geldi çattı. birbirimize tavsiyeler vererek ramazanda zayıflayalım mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 69 kiloyum,boyum 1.68
5 kilo vermem lazım,sahuru
1 dilim kepek ekmeği,peynir,ayranla tamamladım...
İftar için 1 kase çorba,biber dolması ve yoğurt salata olarak düşünüyorum,pideden uzak durucam...
yarım saat de olsa yürüyüş planlıyorum gün içinde bakalım gerçekleştirebilecek miyim..:44:
Sen neler yaptın ....
Aslında bende düşündüm bunu ama akşam 8 9 gibi iftar yapıyoruz direk kilo olarak geri dönüyor bize, halbuki hiçbir şey yememek lazım akşam 7 den sonra, napsak ki :)
bende ramazanda kilo vermek istiyorum 68 kiloyum en azından 62 olsam şimdilik ....gece sahur yaptım ama çok rahatsız oldum sanırım bundan sonra su ve meyve ile sahur yapıcam.iftarada çorba ve bamya var belki iftardan sonra bahçede yürürüm olmazsa evde bisiklete binerim.
az yemek zorundayız hiç yemeden olmaz ki canımm yemekten sonra da spor bol bol su içelimm geçte yatarız :) sen naptın nasıl geçti ilk günün?
günaydın kızlar....
bende oruca ara verdim regliden dolayı bu fırsatı iyi değerlendirmem lazım sporu gün içinde de yapabilirm.bayrama kadar 3-4 kilo versem ona bile razıyım...
Ramazan geceleri geç yatılıyor zaten tamam o zaman canım lokmaları biraz da çok çiğnedik mi tamamdırr :)
İlk gün pek su içmedim ben suyla pek aram yok maalesef ama bugün içicem inşallah canım senin nasıl geçti ? :)
günaydın kızlar....
bende oruca ara verdim regliden dolayı bu fırsatı iyi değerlendirmem lazım sporu gün içinde de yapabilirm.bayrama kadar 3-4 kilo versem ona bile razıyım...[/QUOT
bence razıyım valla :) canın tatlı falan çekiyo mu? inşallah verirsin nasıl spor yapıyosun gün içinde?
merhaba..
ben de geldim.boy 170 kilo 71 bi 5 kilo versem bu ay süper olacak herkesinki gibi :)) ama şuan regl dönemim oruç tutamıyorum maalesefdikkat ediorum anca.bakalım haftaya oruca başlicam inş.iftarda çorba salata yemeyi düşünüorum sahurda kahvaltı.
selam ben de varım :)
boyum 177 kilom 73-74 civarı bu ayın sonuna kadar 69-70 olurum inş..
bazı nedenlerden dolayı 1 gün tutucam 1 gün tutamicam oruç bu gün tutamadım, yarın tutucam mesela.
sahurda yumurta vs. kahvaltılık şeylerle geçiricem, akşam da 1 dilim pide ve evde ne varsa yemek
oruç tuttuğum günler 45 dk tempolu tutmadığım günler de 1.5 saat tempolu yürüyüş + basen egzersizleri.
hadi kolay gelsin hepinizeee
saoll canımmm 45 dk fazla değil mi oruçlu günlerin için? senin de basen problemin mi var?