Ramazan Sohbeti

iyi iyi ben de yazık bu saate kadar çalışıyor musun diyecektim:)

İyi akşamlar arkadaşlar..Bütün gün bekledikten sonra,içinde ibadetini yapmanın verdiği hzuurla,iftarda doya doya su içmek gibisi var mı?

ben iftarda tam 5 bardak arka arkaya içtim :)) susuzluk ne kötüymüş amma da susamışım

bende ezan okununca 1 litreye yakın su içtim..arkadaındada çorba başkada bişee yiyeemdim...
çok şükürrr

bende geldim herkeze selam arkadaşlarrrrr hayırlı ramazanlarr bu konuda çok ğüzel olmuş...

eski sohbetlerr--- ramazanda çok lourmuşş büyüklerimiz derdiler..iyakşamlarrr

herkese günaydın..sabahları hep bir mide kazıntısı yaşıyorum..bir saate kadar geçiyor ...şimdi de kazınıyor midem ...senağlama

Son düzenleme:
Günaydın arkadaşlar,benim de yanma oluyor midemde,dua edelim,Allah sabrını verir.Fazla yorulmamaya çalışın.

Slm kızlar, bende yemekten önce maydanoz suyu içtim, 2. bardakta tıkadı beni, öyle şişirdiki yemek bile yiyemedim...

slm hoşgeldin ...o kadar da abartma cimcime ..hastalanırsın ALLAH KORUSUN ...hem oruçlu hem aç ..lmaz:

İnanırmısınız hiç açlık hissetmiyorum, geçen cuma tartıldım 56 kiloydum önceki gün tartıldım 54 olmuşum :))
Sofrayı hazırlarken su, meyve suyu, annemin yaptığı meyve suyu, üzüm :)) susuzluğumu giderebilecek herşeyi koydum, açlıktan ziyade susuzluk hissediyorum.
Hedefim 52 düşersem, zaten daha dikkat ederim kendime...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…