Ramazan Sohbeti

kızlar bu seneki imsak saatleri kafamı karıştırıyor benim
eskiden imsak saatinden sonra 56-10 dk içinde ezan okunuyodu
şimdi çok sonra okunuyor
geçen eşim dediki diyanet garanti olsun diye 1 saat erken yazıyomuş tv de söylemişler bi bilgisi olan var mı

Susuzluktan canmçıktı yaa.
Zaman geçsin diye biraz dışarı çıkıyım dedim mahalledeki neredeyse herkez alevi olduğu için oruç tutmuyolar baktım herkez bişeler yiyor girdim geriye içeriyee.
şimdide vakit geçmiyo.
Allah hepimize yardıme etsinn

ya tutmaynalrı bende görünce daha çok bunalım geliyor bana
of ya helede tutan insanlarada hiç saygılaıd yok ya tamamen çıldırıyor insan
dua ediyorum allah sabrını versin diye canım
send et verr işllah
bugün ne susadım nede acıktım sadece biraz bitkinlik oldu okadarda olucak
hayırlı ramazanlar

iftarı yaptım geldimcokacimcoook
Allah kabul etsin hepimizin oruçlarını

amin sanat ..biz de bir şey yiyemedik tıkandık yaa..yarına kaldı yarısı valla :))

ben de yemek fazla yemedim sonra tatlı yedim üstüne dondurma:roflol:
alıcam yine kiloları:1rolleyes:
bugün çok kötü oldum tansiyonum düştü yataktan kalkamadım sahurda tuzlu yesem bu sefer de susayacağım:sm_confused:

geçmiş olsun ..bende de var işte otansiyon olayı ..bir de migren var ...ayakta duramadım baş ağrısından ..açlık migrenin en büyük düşmanı ...
neyse çok şükür akşam ettikya gerisi önemli değil ..
umarım ilk gün olduğu içindir...
ben tatilde aşırı abarttım biliyormusn..
pisboğaz gibi herşeyi yedim :)
hiç kısmadım ..kıtlıktan çıkmış gibiydim ama almamışım ...

inşAllah yarın daha iyi oluruz
evet almamışsın 51de takıldın kaldın sen

İyi akşamlar arkadaşlar,iftarda bir şey yiyemiyor insan zaten derdimiz yemek değil susuzluk,bugün bunaldıkça dua ettim Allahım sabrını ver diye ama çok güzel ramazan ruhu herşeye rağmen :)

Bir de ben ramazanda kilo vermek istiyorum,sitede böyle bir başlık var mı acaba,benim gibi isteyen mutlaka vardır.

herkese günaydınlar ..
lililum ramazanda kilo vermek çok sağlıklı değil bana göre ..zaten havalar sıcak ..iice güçten düşer hasta olursun mazaallah...
ama iilaki istiyorsan alttaki linke tıkla ..
orada okların içersinden ramazan menüleri var ..onları uygulayabilirsin..
Formdakal.com

Çok teşekkürler,bu siteyi biliyordum..Benim amacım sağlıkla kilo vermek zaten..Dün iftarda mesela 1 kase çorba 1 dolma yedim sadece...1 saat sonra filanda 1 kase muhallebi bu kadar..Hani yine yemek var ama kararınca. vereliniortak

Son düzenleme:
VALLA BEN kısmıyorum yemekten ..sahurda kahvaltı yapıyoruz ..bir de poğaça börek yapıyorum yanına .
akşamları da çok abartmadan hazırlıyorum bir şeyler ..
meyvemiz tatlımız eksik olmaz ...
alırsam da alırım kilo ne yapayım açlıktan ölememya ..hem de ramazanda :)))

günaydın kızlar, zayıflamak için oruç tutulmaz, sağlığınızdan olursunuz dikkat edin...

Ben her ramazanda illa ki kilo aldırdım,istisnasız..Aman en azından almayayım :))
İlk iftar,ilk içilen su,sıcak gelen pide çok güzeldi ama,ramazanın tadı yok başka hiçbir şeyde..
Günaydın bu arada herkese..

Arkadaşlar konunun evlilik sohbetiyle ilişkisi yoktu o yüzden içerik sebebiyle taşınmıştır.
Bilginiz olsun...
İyi sohbetler...

biz yiyemiyoruz zaten tıkanıyoruz ..
akşam çorba yaptım
mantı vardı
patates kızartttım
salata vardı
karpuz
tatlı
meyve
ama yarsı kaldı yenmedi ..
çorbayı içinde tıkandık kaldık valla :))
pideden bile bir ısırım almışız:)))

Aynen bizde de bir sürü şey kaldı,çorbayı içince tıkanıyor insan.

günaydııınnn
nasılsınız?
bugün 12.30da uyandım daha kolay geçecek:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…