- 8 Aralık 2011
- 44.109
- 154.180
- Konu Sahibi cimcimegfb
Tskler efsercim ask var cunku o sofrada
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tskler efsercim ask var cunku o sofrada
O koalisyonu darma duman ederjm
Hem ilk buluşma oldugu icin masummasum oturcan sen brn depelerinde gezcem ablalarimin tagam mi
Tskler melegimbeklerim senide bir gun kutsal bakirem
aha bak bu super olurrrAlirm gzum vala ne guzel olur ya ben yetisemiom hizana sipanin bgun 2 saatdsardaydik hala eve grmek istemedi .al sen gez onla ben sizin karninizi. Doyururum
Ellerine saglik canim.basarilar
aha bak bu super olurrr
onun kadar az yimem ama söylim çok yirim
Ne biliyon masum duracağımı? Belki ben senden önce çıkcam tepelerine
En çok beni sevcekler işte, seni unutcaklar
Şu sözden sonra dahada gelmem
Gelcem kaçırır mıyım hiçİyi duusn gelcnnn miii gelmiycennn mi
EferimGelcem kaçırır mıyım hiç
Ne güzel yaptımBundan sonra yarismalara katilmiycaktim ama yemek topiğinin hipnozcusu gene beni etkisi altina aldi
Neysen efendim ben tarifime geçeyim.Esimle 2 kislik sicacik soframiz
Ellerine sağlık canımEv ahalisi şaşkınlık içerisinde oluyor zatenBenimkiler alıştı önce resim çekiyoruzSeninkilerde alışırValla bagdas kurup bir yemisim kafami kaldirdimda esim bama boyle bakiyrdu
Resimlerde iyi oldu esimin tlfnu ile cektim alana kadar tabi cnm cikti ne fotosuymus sacmalama die yarsmaa cnmm yarsma icin didim al ozamn die verid aslanim bnm ya . Tabi bide eymen fasli vardi. Yemekleri bozmasin die kapiyi kapattm disarda durdu. Kapaya nasi vuruyor ac die
Ne güzel yaptım
Ellerine sağlık canımEv ahalisi şaşkınlık içerisinde oluyor zatenBenimkiler alıştı önce resim çekiyoruzSeninkilerde alışır
Heyecanlı oluyor yarışmaEvet cnm benm ozlemisim bu atmosferi
Heyecanlı oluyor yarışma
Aynen ama ben kesin mapusta olacam bu surecte o yuzden topikmi sana emznet ediyorm
Off off cimcimemmm. Et ve patates kızartmaa, vallaha tam benlik bi yemek olmuş..
seni ziyarete gelince bbundan isterim ona gore
yarışmada başarılar kuzumm