Yöresel Tarif Ramazan Soframız-İSLiM KEBABI -Öncü salça sponsorluğunda

Yöresel Yemekler
canım benim ellerine sağlık çok güzel görünüyor,zaten sen ne yaparsan güzel yapıyorsun,benimde sıkça yaptığım bir yemektir islim kebabı,güzel bir menü seçmişsin,yarışmada başarılar dilerim canım.

Amin.. İnşaallah hayır getirir hepimize.
İftardan önce bakmayayım buralara :)
Sevdiğim yemeklerden. Çok guzel gorunuyor. Ellerinize sağlık. Başarılar dilerim.

Tesekkur ederim canim benimm.eminim sende cok guzel yapiyorsundur. Bu yarismaya gelmiyormusun

İslim kebabı nefis görünüyor.Sofra da çok şık olmuş.Biberleri söylemeseydin farketmeyecektim.Çünkü anlaşılmıyor patlıcanmış gibi duruyor:)Eline sağlık.Başarılar dilerim canım.

Amin.. İnşaallah hayır getirir hepimize.
İftardan önce bakmayayım buralara :)
Sevdiğim yemeklerden. Çok guzel gorunuyor. Ellerinize sağlık. Başarılar dilerim.

Tesekkur ederimm.

İslim kebabı nefis görünüyor.Sofra da çok şık olmuş.Biberleri söylemeseydin farketmeyecektim.Çünkü anlaşılmıyor patlıcanmış gibi duruyor:)Eline sağlık.Başarılar dilerim canım.

Gormemezlikten gel sen.caktirma

Oh maşallah ellerinize sağlık çok güzel görünüyor her şey. Yarışmada başarılar dilerim

ellerine sağlık ve başarılar :) masayı, düzeni, ferahlığı görünce sandalyemi kapıp oturasım geldi :)

Ellerıne saglık marıfetlı hatun:) hersey harıka gorunuyor bende cok severım ıslım kebabı basarılar dılıyorum cnm

Ha-ri-ka!!
Ellerine saglikkkk

Cok tesekkur ederimm

Oh maşallah ellerinize sağlık çok güzel görünüyor her şey. Yarışmada başarılar dilerim

Cok tesekkurler

Eline saglık. Bol şans diliyorum.

Cok tesekkurler

ellerine sağlık ve başarılar :) masayı, düzeni, ferahlığı görünce sandalyemi kapıp oturasım geldi :)

Buyur gel beklerim tabikii.cok tesekkurler.

eline saglık bayıldımmm

Canim bir sey sorucam ya su kofteleri pisirirmen yapismaz tavada demissin ya. Yag koydun mu kizartmak icin. Denemek istiyorum bir kere yaptim ama ben baya bi kizartmistim yagin icindem tavada yagi goremeyince yada yapismaz tavalarda yaga gorek yok mu anlamadim yardimci olue musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…