- Emoji Skoru
- 40.747
- Puanlar
- 798
ayhhh şaka ettimm cimcimemm. Sen artık mutfaktan ustalık belgeni aldın, otur bebeimm.. Yorma kendinii, bak eymen de mızmızlanıo ona vakit ayır..![]()
![]()
Ne oldu tutustun mu bebek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayhhh şaka ettimm cimcimemm. Sen artık mutfaktan ustalık belgeni aldın, otur bebeimm.. Yorma kendinii, bak eymen de mızmızlanıo ona vakit ayır..![]()
![]()
@cimcimegfb kurban olimm nevonun gazına gelme, ben ettim sen etmeCimcime poğaçadan ne anlar![]()
Vayyyyyyyyy demek başın bağlandıbasım baglanınca azcık bosladım buraları
bız mutlu deeliz ama site sağa dogru kayıyo
eyvallah pampaaaaa![]()
yok yhaa ne tutuşması,sen yoğunsun die şeettim ben yhaaNe oldu tutustun mu bebek![]()
butun kk sola toplansak anca dengelerız zatenVayyyyyyyyy demek başın bağlandıHayırlı olsun
Sizde sağ tarafı bana bırakın sola toplanin![]()
yok yhaa ne tutuşması,sen yoğunsun die şeettim ben yhaa![]()
yorma kendini guzuuummm
![]()
Habibte hiç anlamaz
Yok artıkbutun kk sola toplansak anca dengelerız zaten![]()
Korktun muayhhh şaka ettimm cimcimemm. Sen artık mutfaktan ustalık belgeni aldın, otur bebeimm.. Yorma kendinii, bak eymen de mızmızlanıo ona vakit ayır..![]()
![]()
banane banane, on hazırlık yapıp guçlu rakipleri elemem lazımKiz korkma adam yimem![]()
Birlikte katılın kavga etmeyinbanane banane, on hazırlık yapıp guçlu rakipleri elemem lazım
bak ya kendi rızanla çekil yoksa başına çorap orerim seni bdv de banlatırım![]()
![]()
Tolin sana gözlerin bozulmuş diyen oldu mugercektenşaka şaka
![]()
cimcimenin olduğu yerde 1. Lik hayal banaBirlikte katılın kavga etmeyin![]()
@cimcimegfb poğaça yapmayı bilmiyor çok fazla korkmaaccıkk korktumm, çok değill![]()
![]()
![]()
Ooooo şimdi kıvırma elimde kayıtlar var yakanı bırakmamcimcimenin olduğu yerde 1. Lik hayal bana
isteom istemiom işte, bananee![]()
Hani nerde sapik mi var kaynana mi varMuhabbete cagircaktim ya mesela
@-adre- kos kizekşin var diycem ben
Sen deEoy verin diycn nevosum![]()
hee oodu bacım, cimcimeyi gaza getir sal bana@cimcimegfb poğaça yapmayı bilmiyor çok fazla korkma![]()
diğer adaylara kumpas kurup yarışma oncesi bdv de ekşınlı konuda banlatmayı planlıomOoooo şimdi kıvırma elimde kayıtlar var yakanı bırakmam![]()