• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Ramazan Sofraları

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz''Ramazan Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.492
  • Anket Kapalı .
Sorma canım dün gorumcemee gittik iftara dönüşte KP in arabayla geldim telefon onun arabada kaldi sandim sabah almaya gittim onun da işe arabayla gidesi gelmiş akşam üstü bidaha gittim almaya onda değilmiş sevgili eşimin arabasindaymis bütün gün telefonu aradım 🙈🙉🙊gecede söylemiştim bak arabaya diye yok diye inat etti 😈

Sorma canım dün gorumcemee gittik iftara dönüşte KP in arabayla geldim telefon onun arabada kaldi sandim sabah almaya gittim onun da işe arabayla gidesi gelmiş akşam üstü bidaha gittim almaya onda değilmiş sevgili eşimin arabasindaymis bütün gün telefonu aradım 🙈🙉🙊gecede söylemiştim bak arabaya diye yok diye inat etti 😈
Hay Allah ya iyi kosturmusun :KK70:

Okurken ben kaybetmşşim gibi sinir oldum kuzu bulamayınca stres olur insan . buarada özledim seni çakma Cüneyt arkınım:KK19:

Back
X