Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
babam memlekette ablamlardaya sekeri hep yuksek cikiyordu daha oncedende gözü mikrop kapmisdi bi doktorda tansiyon gozüne vurmus demisdi. neyse bugun ablam doktora goturmus sekeri icin igne kullaniyor onun dozunu yukseltmis cuma günü tekrar cagirmis.
göz doktoruna gitmisler doktor sekerinin gözüne vurdugunu iki gozünün arkasinda su biriktigini solemis erzuruma sevk etmis ayda 1 kere gozüne igne vurdurcakmis ilerlememesi icin ilerlerse Allah korusun
Benim.babamda öyle canım olduğu ameliyatları ,geçirdiği hastalıkları yaz yaz bitmez.8 yıldır daha beterine yakalandı.
Buda onun ve çevresindekilerin sınavı
Beterin betrri var.Rabbimden gelene şükür
Benim.babamda öyle canım olduğu ameliyatları ,geçirdiği hastalıkları yaz yaz bitmez.8 yıldır daha beterine yakalandı.
Buda onun ve çevresindekilerin sınavı
Beterin betrri var.Rabbimden gelene şükür
11 aylik hep boyle ya aliskanlik olmus 11 aydir bikere bile uykumu alarak uyanmadim.
insallah bian once duzene girer bu aralar dis cikariyo ondanmi bisey yemiyo anlamadim