Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş galiba :)Dolunay beni korkutur nedense zaten büyük diye herhalde![]()
Evet iyi bariGeçmiş galiba :)
Bilmiyorum alerji de var bende o yapıyor sanırım ://Boğazın kuruyordur canım
Olabilir canım şimdi tam havasıBilmiyorum alerji de var bende o yapıyor sanırım ://
Ne oldu?
Noldu kuzum hayır olsun![]()
babam memlekette ablamlardaya sekeri hep yuksek cikiyordu daha oncedende gözü mikrop kapmisdi bi doktorda tansiyon gozüne vurmus demisdi. neyse bugun ablam doktora goturmus sekeri icin igne kullaniyor onun dozunu yukseltmis cuma günü tekrar cagirmis.Geçmiş olsun hayrolsuj
Her yer polenOlabilir canım şimdi tam havası
Çok geçmiş olsun Allah şifa versinbabam memlekette ablamlardaya sekeri hep yuksek cikiyordu daha oncedende gözü mikrop kapmisdi bi doktorda tansiyon gozüne vurmus demisdi. neyse bugun ablam doktora goturmus sekeri icin igne kullaniyor onun dozunu yukseltmis cuma günü tekrar cagirmis.
göz doktoruna gitmisler doktor sekerinin gözüne vurdugunu iki gozünün arkasinda su biriktigini solemis erzuruma sevk etmis ayda 1 kere gozüne igne vurdurcakmis ilerlememesi icin ilerlerse Allah korusun![]()
Dozu az geliyor demek ki seker iğnenin canım yükseltti ise daha iyi olur.babam memlekette ablamlardaya sekeri hep yuksek cikiyordu daha oncedende gözü mikrop kapmisdi bi doktorda tansiyon gozüne vurmus demisdi. neyse bugun ablam doktora goturmus sekeri icin igne kullaniyor onun dozunu yukseltmis cuma günü tekrar cagirmis.
göz doktoruna gitmisler doktor sekerinin gözüne vurdugunu iki gozünün arkasinda su biriktigini solemis erzuruma sevk etmis ayda 1 kere gozüne igne vurdurcakmis ilerlememesi icin ilerlerse Allah korusun![]()
Amin cnm saolÇok geçmiş olsun Allah şifa versin![]()
insallah dzelir ya hava alsin kendini toplasin diye gitti ordada hastalik pesini birakmiyo yeni seyler cikti bakalim cuma gunu ne dicek doktor.Dozu az geliyor demek ki seker iğnenin canım yükseltti ise daha iyi olur.
Aklına kötüyü getirme bak çaresi varmış gözü içinde olur iğnesini .
Şifa olsun inşallah.
benimde alerjim polenlerlemi alakali yaz kis her mevsim cekiyorum normalde alerji rinit ; polen alerjisi diyolar ama alakasi yok her mevsim ayniyim.Her yer polen
Allah korusun canımbabam memlekette ablamlardaya sekeri hep yuksek cikiyordu daha oncedende gözü mikrop kapmisdi bi doktorda tansiyon gozüne vurmus demisdi. neyse bugun ablam doktora goturmus sekeri icin igne kullaniyor onun dozunu yukseltmis cuma günü tekrar cagirmis.
Benimde allerji var onun ağrısı farklı oluyorBilmiyorum alerji de var bende o yapıyor sanırım ://
Hayır haberler duyun inşallah canımAmin cnm saol
insallah dzelir ya hava alsin kendini toplasin diye gitti ordada hastalik pesini birakmiyo yeni seyler cikti bakalim cuma gunu ne dicek doktor.
Benim de bey geldi sohbeteBurda çene çalarken süt taştı![]()
Baş ağrısına alıştım aslındaBu sıra herkeste baş ağrısı var
Ben ilaç alıyorum yatarken yoksa fenayım:)
Amin kuzum benimGeçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah dinsin ağrıların![]()
Üşüttün mü acaba ayaklarına sıcak su torbası koysan?Baş ağrısına alıştım aslındaAma bu karın bölgesi ağrım çok fena yaptı beni
Galiba ,çok şiddetli ağrım varÜşüttün mü acaba ayaklarına sıcak su torbası koysan?
Tedbir al canımGaliba ,çok şiddetli ağrım var![]()