Yöresel Tarif Ramazan Sofraları

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz''Ramazan Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.492
  • Anket Kapalı .
Tebrik ederimmm

Şerbetli tatlılarda baklava neyse bence zeytinyağlılarda sarmada o deynooo :)
Ben koşarak uzaklaşıyorum yemek bölümünden
Vaaaayyyyy iyi cevaptı
Ama sarma deyince yaprak olsun lahana olsun tip olarak aynı.Ama baklava deyince ay baklava,şöbiyet,burma ,dilber dudağı vs hepsinin adı baklava,e kategori şerbetli tatlı ,normal baklava kabul olmayıp onlar olsa yine haksızlık gibi olur.Zeytinyağlı olunca daha çok sebzeye yönelik olsun ki hem ,bizler için de fikir olsun.Yoksa illa sarma olsun dersen kamp kurarım KKya alırım sarmayı
Bu arada baklavam güzeldi değil mi?Sanki baklava yaptık ta 1.olduk.Ben kesin burma alır diyordum ,çok beğenmiştim.

Koşarak kaçmazsan istersen uçakla kaç,getiririz seni

Çokkkkk tebrik ederim kuzummm

tebrik ediyorumm :))

Rica ederim. Tebriklerr

Tebrik ediyorum. Karnıyarığa dayanamam

Tebrik ederim:)

Güzeldi tabii ikinci bildirimde coşmuştusenin baklava 2. Mi olmuştun 3.mü ? tamam işte tam olarak baklava gibi çeşitli dolma işide. Lahanası var lepiskamı neydi o var biberi kabağı patlıcanı hepsinden dolma olur.. ha ille sebze dersen taze fasille iyi olur birde barbunya bamya ne istersen tamamen sana kalmış ama bence sen şimdiden metni hazırlamışsındır "yaprak sarması benim" diye çok fena pusu kokusu alıyorum senden

Biraz tartistik atistik falan ama bak oyumu senden yana kullandim
Tebrik ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…