Pilav olabilir .Hem şeker hem tuz konan tarifler varBanane banane kurabiye olmasın
Tanışalım .Siteye yeni üye oldum ,sizi çok sevdim size Nevoş diyebilir miyim?Tanışalım mı
Banane banane pilavlar da olmasınPilav olabilir .Hem şeker hem tuz konan tarifler var
Ahahahah yok nickimi değiştirmedim ya
Yeni kategoriye katılacaksan her şey söyleyebilirsinTanışalım .Siteye yeni üye oldum ,sizi çok sevdim size Nevoş diyebilir miyim?
HE o da olurBelki kurabiyedir bir tatlı bir tuzlu yaparız
Ne olsun pekiBanane banane pilavlar da olmasın
Yine 2. Yada 3.oluruzHE o da oluryapar yeriz
Şeyy kemm kümm,paslanmıştırım belkiYeni kategoriye katılacaksan her şey söyleyebilirsin
Pastalar olsunNe olsun peki
Benim bildiğim tek pilav tavuklu pilavPilav olabilir .Hem şeker hem tuz konan tarifler var
Yeni telefondan siftah yapalımŞeyy kemm kümm,paslanmıştırım belki
Aslında oda güzel olurPastalar olsun
Hayır olmasınPastalar olsun
Nevoş Kazen 'e söyle sütaştaki gibi hazırlık resmi olmasınYeni telefondan siftah yapalım
Gelsin görelimBenim bildiğim tek pilav tavuklu pilavdeğil tabiki şekerli pilav da neymiş ya üzümlü pilav gibi
O sadece sofralarda olabilirNevoş Kazen 'e söyle sütaştaki gibi hazırlık resmi olmasın
Benim de çok becerebildiğim söylenemez 1.de olamam da yapmak istediğim bir tarif var.Hayır olmasınBen beceremiyorum
Her daim. Hobilerim yarışmalarda ilk üçe girmek fobilerim yarışmalarda ilk üçe girememekYine 2. Yada 3.oluruz
Sonunda olacak inşaallahHer daim. Hobilerim yarışmalarda ilk üçe girmek fobilerim yarışmalarda ilk üçe girememek