Yöresel Tarif Ramazan Sofraları

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz''Ramazan Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.492
  • Anket Kapalı .
İyiyim bende sağol,pc kullanmak daha zevkli hemde hızlı yazıyorsun on parmak daktilo bendede var
ben hep telefondan giriyordum oğlana sözüm vardı bu sene degiştircem diye pc yi dün geldi yenisi o okula gitmişken bir karıştırayım bende dedim

ben hep telefondan giriyordum oğlana sözüm vardı bu sene degiştircem diye pc yi dün geldi yenisi o okula gitmişken bir karıştırayım bende dedim

İyi olmuş güle güle kullan pc'yi bak gör daha rahat kullanacaksın hemde hızla yazarsın.
Telden bende yazarken zor geliyor pc daha kolay bane göre hemde hızlı yazıyorum

bende öyle kanka :) şimdi dışarı çıkınca açılıyor kaçıyor uykum on on buçuk gibi gene gidiyorum
Ramazanın etkisi canım ramazan bitsin normal uyku düzenime gececem inşallah o zaman daha rahat oluyorum gece 1 de yatıyorum sabah 8 de kalkıyorum yeterli geliyor normalde :))

Ramazanın etkisi canım ramazan bitsin normal uyku düzenime gececem inşallah o zaman daha rahat oluyorum gece 1 de yatıyorum sabah 8 de kalkıyorum yeterli geliyor normalde :))
evet canım bu sene bende zorlandım sabahçı iken çok zor oluyormuş.
keşke gene öğlenci olsak seneye ama sadece bir sınıf oluyor öğlenci o da bize denk gelir mi bilmem

günaydın canımm nasılsın
Çocukları okula bıraktım geldim kızda ağladı duedu okula gidip gelmek eziyet değil de kız çok goruyor ramazanda

Dün tutturdu bezini çıkart diye çiş yapacakmış ve ısrarla bağlanmadı 2yas sendromu

Sonra yerden kaka temizledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…