Yöresel Tarif Ramazan Sofraları

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz''Ramazan Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.492
  • Anket Kapalı .
İyiyim bende sağol,pc kullanmak daha zevkli hemde hızlı yazıyorsun on parmak daktilo bendede var :KK53:
ben hep telefondan giriyordum :KK45:oğlana sözüm vardı bu sene degiştircem diye pc yi dün geldi yenisi o okula gitmişken bir karıştırayım bende dedim :KK53:

ben hep telefondan giriyordum :KK45:oğlana sözüm vardı bu sene degiştircem diye pc yi dün geldi yenisi o okula gitmişken bir karıştırayım bende dedim :KK53:

İyi olmuş güle güle kullan pc'yi bak gör daha rahat kullanacaksın hemde hızla yazarsın.
Telden bende yazarken zor geliyor pc daha kolay bane göre hemde hızlı yazıyorum :KK53:

bende öyle kanka :) şimdi dışarı çıkınca açılıyor kaçıyor uykum on on buçuk gibi gene gidiyorum:uykucu:
Ramazanın etkisi canım ramazan bitsin normal uyku düzenime gececem inşallah o zaman daha rahat oluyorum gece 1 de yatıyorum sabah 8 de kalkıyorum yeterli geliyor normalde :))

Ramazanın etkisi canım ramazan bitsin normal uyku düzenime gececem inşallah o zaman daha rahat oluyorum gece 1 de yatıyorum sabah 8 de kalkıyorum yeterli geliyor normalde :))
evet canım bu sene bende zorlandım sabahçı iken çok zor oluyormuş.
keşke gene öğlenci olsak seneye ama sadece bir sınıf oluyor öğlenci o da bize denk gelir mi bilmem:KK45:

günaydın canımm nasılsın:KK60:
Çocukları okula bıraktım geldim kızda ağladı duedu okula gidip gelmek eziyet değil de kız çok goruyor ramazanda

Dün tutturdu bezini çıkart diye çiş yapacakmış ve ısrarla bağlanmadı 2yas sendromu :olamaz:

Sonra yerden kaka temizledim :(

Back
X