Yöresel Tarif Ramazan Sofraları

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz''Ramazan Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.492
  • Anket Kapalı .
Dhshdh naptim ki sanki deseydin altı üstü munakasa yaptık 😅😅😅
Ya ben ogretmenlere once cok yuz veriyorum sanirim bakiyorum tepeme cikiyolar hoop ativeriyorum tepemden:53:
Oglanlardan birisi acaip terleyen bi cocuk evde olduklarinda da goruyorum cocuk ogle uykusundan sirilsiklam kalkiyor.bakiciya vatsapdan mesaj attim ozan evde terliyo kresde terlemiyo mu yedek atlet kullanilmamis geliyor cunku diye.once terlemiyor diye yazmis sonra da 3 cocuga tek atlet koyuyorsun yetismiyo yazmis.tepem atti tabi sen daha bi tanesini kullanmiyosun 3 taneyi neden koyayim yazdim.once o bir taneyi kullan da sonra bana trip at dedim

Ya ben ogretmenlere once cok yuz veriyorum sanirim bakiyorum tepeme cikiyolar hoop ativeriyorum tepemden:KK53:
Oglanlardan birisi acaip terleyen bi cocuk evde olduklarinda da goruyorum cocuk ogle uykusundan sirilsiklam kalkiyor.bakiciya vatsapdan mesaj attim ozan evde terliyo kresde terlemiyo mu yedek atlet kullanilmamis geliyor cunku diye.once terlemiyor diye yazmis sonra da 3 cocuga tek atlet koyuyorsun yetismiyo yazmis.tepem atti tabi sen daha bi tanesini kullanmiyosun 3 taneyi neden koyayim yazdim.once o bir taneyi kullan da sonra bana trip at dedim
Ahahaha o ne biçim cevap lan kim kime artisleniyo belli değil ben llsam bende hoplarim :KK53:

Arkandayim yardima iihtiyacin olursa gelirim özellikle 3 4 sularinda fena oluyorum :KK45:

Hadi caniiiiim asıl sen hiç yapamazsan ben yapamam 😅😅 ya bide maşAllah çocuklu falan ben evlenirsem yandım 😆😆😆 yada ben niye yanim ahali düşünsün 😅😅😅😅😅
Ben yemek yapmayı yeni öğreniyorum da ondan cook becerikli değilim :))
Hem evli değilim ki coluk cocuk da yok yani :))

Ahahaha o ne biçim cevap lan kim kime artisleniyo belli değil ben llsam bende hoplarim :KK53:

Arkandayim yardima iihtiyacin olursa gelirim özellikle 3 4 sularinda fena oluyorum :KK45:
Tam kavga saati:45:
Aman bos ver zaten bakti tepem atiyo duzeltti kendini ben de mesajina cevap yazmadim:53:
Valla çok yoruldum yarın misafirim var 2 kilo yaptım bebikle zor oldu 😈eşimi bekliyorum kV ye gidicez anneler günü kutlamaya ☺
Biraz gec degil mi cano:53:

Back
X