- 29 Nisan 2015
- 31.435
- 105.682
- 598
Ellerine sağlık hamarat abla ben bugün patates biber kızarttım öyle yedik vallaİyiyim canım çok şükür temizlik yaptım bugün sonrasında içli köfte biraz yoruldum:)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ellerine sağlık hamarat abla ben bugün patates biber kızarttım öyle yedik vallaİyiyim canım çok şükür temizlik yaptım bugün sonrasında içli köfte biraz yoruldum:)
Geçen yılda iyiydi.Ben bugün bir sürü iş yaptım sabahta evde değildim yine günüm iyi geçti.Geçmiş yıllarda yerimden kalkamıyordum:)Hepsi bir arada bence :)Hem meşgul günler,hem sıcak değil.S ıcaklarda facia idi![]()
Tek eksiğim şampuandı,yoksa islanmayan tek noktam yoktuAy inşallah canım dikkat etohh sıcak sıcak afiyet olsun üzerinede bir ince battaniye al otur sıcacık iç,sen ıslandım diyince ben bir üşüdüm
![]()
Afiyet olsun canım .Cidden yemeğin önemi yok makarna,pilav,çorba bile olsa yeter:)Ellerine sağlık hamarat abla ben bugün patates biber kızarttım öyle yedik valla![]()
Bir sefer benimde başıma geldi.Eve gelince kızlar kafa buldular anne keşke yanına şampuan alsaydınTek eksiğim şampuandı,yoksa islanmayan tek noktam yoktuSağol canım benim :*
Yok abla bi msj geldi fırsattan TL yükledim bir haftalık 1gb geldi bugunEşinin netten mi giriyorsun:)
Oooo süper canım gözünaydın:)Yok abla bi msj geldi fırsattan TL yükledim bir haftalık 1gb geldi bugun![]()
Sel oldu aktı mübarek ,gök gürültülü,şimşekler çaktı hep. Yıldırım düşer diye korktumBir sefer benimde başıma geldi.Eve gelince kızlar kafa buldular anne keşke yanına şampuan alsaydın![]()
Allah korusun canımSel oldu aktı mübarek ,gök gürültülü,şimşekler çaktı hep. Yıldırım düşer diye korktumAma haklılar,tahmin ederim
![]()
Hadiyaa kız valla aman dikkat et zaten şifayı kapmaya hazırız sıcak tut kendini bi şampuan uğruna :)Tek eksiğim şampuandı,yoksa islanmayan tek noktam yoktuSağol canım benim :*
Allah yardım ediyor çok şükür,yoksa insanın kafası kalkmiyor bazen :)Yine de dikkat et kendine canımGeçen yılda iyiydi.Ben bugün bir sürü iş yaptım sabahta evde değildim yine günüm iyi geçti.Geçmiş yıllarda yerimden kalkamıyordum:)
Yok yok,şampuan olsaydı banyo yapardım yaniHadiyaa kız valla aman dikkat et zaten şifayı kapmaya hazırız sıcak tut kendini bi şampuan uğruna :)
Sağol canım benimAllah yardım ediyor çok şükür,yoksa insanın kafası kalkmiyor bazen :)Yine de dikkat et kendine canım![]()
Çok sağol ablaOooo süper canım gözünaydın:)
Sadece tatlı yeter bence. İnsan bir şey yiyemiyor bile. Ama çocuklar 2den fazlaysa kek ,kurabiye iyi gider :)Sağol canım benimYarın iftar sonrası misafirim var ne yapsam acaba sadece tatlı yeter mi
Gerçi çocuklarda var.Kurabiye kek falanda mı yapsam:)
Haa anladım kız şimdi Allah iyiliğini versinYok yok,şampuan olsaydı banyo yapardım yaniAynen ,inşallah olmam
![]()
2 den fazla canım çocuklar ve anneleri gelecek:)Oğlumun sınıftan benim Anneler günümü kutlamak için:)Sadece tatlı yeter bence. İnsan bir şey yiyemiyor bile. Ama çocuklar 2den fazlaysa kek ,kurabiye iyi gider :)
E o zaman lazım2 den fazla canım çocuklar ve anneleri gelecek:)Oğlumun sınıftan benim Anneler günümü kutlamak için:)
Kremalı kek,şerbetli tatlı birde tuzlu kurabiye yapayım diyorum:)E o zaman lazım![]()