• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Ramazan Sofraları + Ana Yemek veya Tatlı

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğum tarif

• Ankete Katılan
    85
  • Anket Kapalı .
İyiyiz çok şükür... :16:
Ramazana uyum sağlıyoruz. :9:
Sen nasılsın? :29:

Ramazan bitti bitti.:1:Her akşam evdekilere bugün de bitti şu kadar kaldı diyorum kızıyorlar:)Terlikle kovalayacaklar neredeyse beni.:9:

Ben iyi değilim galiba.:5:Tabletten her siteye giremiyordum.Program indirdim gireyim dedi.Şimdi hiçbir yere giremiyorum.:86:Elindekiyle mutlu olmayı öğreneceksin demekki.:27:Onu araştıracağım bugün.:37:

Ramazan bitti bitti.:1:Her akşam evdekilere bugün de bitti şu kadar kaldı diyorum kızıyorlar:)Terlikle kovalayacaklar neredeyse beni.:9:

Ben iyi değilim galiba.:5:Tabletten her siteye giremiyordum.Program indirdim gireyim dedi.Şimdi hiçbir yere giremiyorum.:86:Elindekiyle mutlu olmayı öğreneceksin demekki.:27:Onu araştıracağım bugün.:37:

Canım kusura bakma aniden çıkmak zorunda kaldım :17:demek o muhabet herkesde var:9: hayırlısıyla bittiyor inşallah:16:
Neden acaba bende taplet kullanıyorum yok öyle bir sorun :26:

Canım kusura bakma aniden çıkmak zorunda kaldım :17:demek o muhabet herkesde var:9: hayırlısıyla bittiyor inşallah:16:
Neden acaba bende taplet kullanıyorum yok öyle bir sorun :26:

Yok canım ne kusuru.Evet var demekki.Bitiyor gerçekten:)

Bu Milli Eğitimin verdiği tablet.Onun için engellemişler bütün siteleri.:57:

Nevoş şimdi aklıma geldi bak.:27:Birincilere niçin kupa verilmiyor.Bence olması lazım.Hediyelerle birlikte kupa da gelsin.:52:Hediye eskir kupa kalır dimi:)Gelene geçene hava atma hakkımızı istiyoruz.:60:

Hediyem geldi :) kazene teşekkürlerimi sunuyorum çeyizime güzel bir hatıra oldu :) önceden de önlüğüm vardı kk logolu bu da çok güzel

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Güle güle kullanın:16:
Nevoş şimdi aklıma geldi bak.:27:Birincilere niçin kupa verilmiyor.Bence olması lazım.Hediyelerle birlikte kupa da gelsin.:52:Hediye eskir kupa kalır dimi:)Gelene geçene hava atma hakkımızı istiyoruz.:60:
Haklısın kupa şart:9:Ne hava atılır ama:27:
Harika bir kategori katılan herkese başarılar.
Sizde katılmayı düşünmez misiniz?:16:
baska katilimci yokmu :24::24::24: 15 gün kaldi Ramazanin bitmesine
elinizi cabuk tutun :52::52::52:

Rabia senin katılmanı bekliyor herkes :14:Lütfen katıl da arkası gelsin:52:

bak sözümde durdum nevosum katildim yarismaya :60: ben böylekatilabiliyorum anca :60:

bu resmi cekerken bile yoruldum :27::1::1::1:

onPq3q.jpg
:53::53:
Sen bu masayla yarışmaya katılmadın öyle mi:57:
1.lik bile alabilirdin rabişim bu masayla:56:Büyük hata:20:

Back