- 1 Aralık 2021
- 11.984
- 40.117
- 34
Öyle deme bak bir kişi bozmuş oy düzenini.Oylama da ne heyecanlı ama yalanzan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle deme bak bir kişi bozmuş oy düzenini.Oylama da ne heyecanlı ama yalanzan
Sonu gelmek bilmeyen bir oylama Daha 8 gün varmış Bana hala fasulyeymişim de öylesine katılıyor muşum gibi geliyor Sana da öyle miÜçüncü bildirime kadar bekliyoruz
Aaa kim oÖyle deme bak bir kişi bozmuş oy düzenini.
Aynen öyleSonu gelmek bilmeyen bir oylama Daha 8 gün varmış Bana hala fasulyeymişim de öylesine katılıyor muşum gibi geliyor Sana da öyle mi
Biri size vermeden bana vermişAaa kim o
Zano'mZenna’m
Aramızdaki İrlanda’ lı kimse artıkBiri size vermeden bana vermiş
Nasılsın Zenna’mZano'm
İyiyim Zano'm ,sen nasılsın?Nasılsın Zenna’m
Bende iyiyim şükürİyiyim Zano'm ,sen nasılsın?
Hep iyi ol inşallahBende iyiyim şükür
SendeHep iyi ol inşallah
Yarışma motivasyonum fasulyelerle yarışıp birinci olmak tiSonu gelmek bilmeyen bir oylama Daha 8 gün varmış Bana hala fasulyeymişim de öylesine katılıyor muşum gibi geliyor Sana da öyle mi
Ben alırsam benden uzun bir süre korkmaBen bir süre fasulye tariflerle takılırımYarışma motivasyonum fasulyelerle yarışıp birinci olmak ti
Yok sadece bana vermemiş zalımın biriBiri size vermeden bana vermiş
Motivasyonunu elinden aldığımız için üzgünümYarışma motivasyonum fasulyelerle yarışıp birinci olmak ti
Ben ne diyeyim 1 tane oyum yokMotivasyonunu elinden aldığımız için üzgünüm
Öyle değil işte bu yarışmada ki gibi en güzelini yapacaksınızBen alırsam benden uzun bir süre korkmaBen bir süre fasulye tariflerle takılırım
Yok işte bu ay olmadıMotivasyonunu elinden aldığımız için üzgünüm
Sunumu yaparım ama ben kazandıktan sonra işkembe yapmışlığım bile var bana güvenÖyle değil işte bu yarışmada ki gibi en güzelini yapacaksınız