Doğumuna az kaldı
Bebiş çok hareketli yaaa durduramıyorrum kiz canoooDoğumuna az kaldıNasılsın bebiş nasıl?
Son aylarda öyle olurBebiş çok hareketli yaaa durduramıyorrum kiz canooob12 vurulduğum iğne günunde 1 dk durmadı şaşırdınmı oğlum dedim hayırlısıyla gelsin şu kardeşimin nişanını bi atlatalım gerisi oğlumun hazırlıklara başlarım
Evett kızımda karnımda çok sakindi şimdi koltuktan koltuğa tepeliyorr bidk oturmuyo kocam oynuyo ediyo yorulur otururuz diye yokk biz bitiyozz o hala devammSon aylarda öyle olurSağlıcakla doğsun da Kardeşinin nişanı hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin
Kendini çok fazla yorma
Benim de kuzenimin nişanı var yolda sürekli huysuz küçük karnında olması daha iyi yaniBebiş çok hareketli yaaa durduramıyorrum kiz canooob12 vurulduğum iğne günunde 1 dk durmadı şaşırdınmı oğlum dedim hayırlısıyla gelsin şu kardeşimin nişanını bi atlatalım gerisi oğlumun hazırlıklara başlarım
Evettt dedim ben doğurmadan yapın nişanıBenim de kuzenimin nişanı var yolda sürekli huysuz küçük karnında olması daha iyi yani
Ha ozaman yapabilir ozamana pirtlarim ben katilamamYapsın yapsın ama temmuz ağustos gibi
Çok teşekkür ederim canım
Yeni kategoriyi bekliyoruzNerde bu millet nerde bu devlet
Sayılı gün çabuk geçerDaha çok var
Sen katılacak mısın sana ne oluyorDaha çok var
Üzüntünüzü paylaşıyorum nevosummSen katılacak mısın sana ne oluyor
Yok ben moladan memnunumÜzüntünüzü paylaşıyorum nevosumm
Şuan mola vermemiz iyi olduYok ben moladan memnunum
Güzel bir kategori olacakŞuan mola vermemiz iyi olduYeni bir aksiyona hazır değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?