Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Ramazan Sofraları '' hangileridir?(4 OY HAKKINIZ VAR)

• Ankete Katılan
    642
  • Anket Kapalı .
Doğumuna az kaldı Nasılsın bebiş nasıl?
Bebiş çok hareketli yaaa durduramıyorrum kiz canooo b12 vurulduğum iğne günunde 1 dk durmadı şaşırdınmı oğlum dedim hayırlısıyla gelsin şu kardeşimin nişanını bi atlatalım gerisi oğlumun hazırlıklara başlarım

Son aylarda öyle olur Sağlıcakla doğsun da Kardeşinin nişanı hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin
Kendini çok fazla yorma

Reactions: Jou
Son aylarda öyle olur Sağlıcakla doğsun da Kardeşinin nişanı hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin
Kendini çok fazla yorma
Evett kızımda karnımda çok sakindi şimdi koltuktan koltuğa tepeliyorr bidk oturmuyo kocam oynuyo ediyo yorulur otururuz diye yokk biz bitiyozz o hala devamm oğlumda içerde yaramaz dışarda sakin olur inşaallahh
Çok yoruluyorum ağırlaştım baya ayakta durdummu sertleşiyor karnım kardeşimin çekimine bile gidemicem düğüne hep yanınd aolurum hepsi büyümüş olur

Benim de kuzenimin nişanı var yolda sürekli huysuz küçük karnında olması daha iyi yani

Reactions: Jou
Benim de kuzenimin nişanı var yolda sürekli huysuz küçük karnında olması daha iyi yani
Evettt dedim ben doğurmadan yapın nişanı annemin dünürü sağolsun çok severim onu 15 senedir tanırız bana sordu nasıl yapalım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…