Yöresel Tarif Ramazan Masası Özel Yarışması

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğum Ramazan masası ve tarif tercihim....

• Ankete Katılan
    553

Kazen

Ahtapotlara takılıp gidiyor aklım 🦀
Administrator
14 Kasım 2001
21.365
En iyi cevaplar
2
69.486
1.623
101
ramazan_masa_duzeni.jpg

- Yarışma kategorisi : Ramazan Özel Masası (Masa düzeni ve bir tarif)
- Malzemeler, yapılış aşamaları ve sunum şekli olarak her şey fotoğraflanıp sunulmalıdır.
- Malzemeler detaylı olarak listelenmelidir,
- Can alıcı püf noktaları çok net olarak verilmelidir,
- Birinciye sürpriz bir hediye + kk Pro üyelik hediye edilecektir, Hali hazırda Pro üye ise sadece hediye, daha önce derece yapmış arkadaşlar yarışmaya katılabilir ama birinci olması durumunda oylamada 2. olan üyemiz 1. kabul edilir.
- 5 adaydan az katılım olursa kategori iptal edilecektir,
- Yarışma katılım oranını arttırmak için konu linkini paylaşmak serbest olup, oy istemek kullanıcı insiyatifine bırakılmıştır.
- Yarışmaya katılırken kendinize sanal bir sponsor bulmuş gibi sponsor lansmanı yapılmalıdır bu isteğe ba. (Pınar Süzme Yoğurt, Mahalle Kasabı Kazen Abi sponsorluğunda gibi ...)

- Yarışmaya katılım şekli;

Bu kategoriye konu ismi : Masanıza verdiğiniz isim ve tarifinizin ismi şeklinde konu açılmalı yukarıdaki gibi anlatılmalıdır. Paylaşımı yaptığınızda konu editörün onayına düşecek eksiklik durumunda kullanıcıya bilgi verilecek ve eksiklik düzeltilene kadar konu aktif edilmeyecektir. Gerekirse başvuru red edilebilir.

Katılım başlama tarihi : 08 Temmuz 2013
En son başvuru tarihi : 10 Ağustos 2013 / 23:00 CUmartesi
Oylama başlama tarihi : 11 Ağustos 2013
Oylama bitiş tarihi : 18 Ağustos 2013 / 23:59 Pazar

Yemekteyiz, Soframız, Benim Mutfağım, Mutfakta Mutluyum

Konuya ekleme oldukça burayı güncelleyeceğim ...

Tüm katılanlara başarılar dileriz...

31 Temmuz'da Mogolistan'a Nirvana'yı bulmaya gideceğimden bu yarışmanın sonucunu oralardan göreceğim.
Belki birinciye güzel bir hediye getiririm oradan : )

31 Temmuz'da Mogolistan'a Nirvana'yı bulmaya gideceğimden bu yarışmanın sonucunu oralardan göreceğim.
Belki birinciye güzel bir hediye getiririm oradan : )

Hmmm cazip bir teklif... :9: Bir dusuneyim. Yok ben katilamam yeni magazin sayfasi actim cok mesgulum :27: ama katilanlara basarilar diliyorum. Kazen bundan sonra izninle kazananlari KK Omegazin sayfasinda yayinlamayi dusunuyoruz.

Teklif buyuk, katilin kazanin. Iyi olan, hakeden kazansin.

Son düzenleme:
Yeni kategorimiz hayırlı olsun...
Ramazan geliyor ve hepimize fikirler verebilecek bir kategori oldu...
Köftelerden U dönüşü yaptık:9::9::9:
Merakla bekliyorum sunumlarınızı:16::16::16:

Rmazan özel kategorimiz hayırlı olsun hanımlaar...ilk defaaa bir yadan daha uzun bir katılım süreci olduğuna göree rekor katılım olabilir diye ümit ediyorumm....

bakalım Bu sefer nasıl paylaşımlar göreceğiz...:52::52::52::52:
Kurulacak Ramazan sofralarını dört gözle takip ediyor olacağımm:53::53::53::56::56:
herkese başarılar

bende sabahki konuşmalarınızdan köftelere karar verdiğinizi sanıp hayırlı olsun demiştim diğer topikte ama bu daha isabetli bir karar olmuş ramazanın o kendine özgü güzel havasında çok güzel neşeli bereketli sofralar hazırlanır hep bunları paylaşmak hepimiz adına değişik fikirler edinmek için çok iyi olacak katılacak herkese başarılar dilerim şimdiden

Ramazan sofraları...:16:
Sevdiklerimizin olduğu, sabrın ve huzurun hakim olduğu o güzelim ramazan sofraları...Bayıldım bu kategoriye...iftariyeliklerle süslenmiş çok güzel sofralar göreceğiz desenize :56:

Yeni kategori hayirli olsun...
kimler katiliyor bakim,parmak kaldirsin:6:

Son düzenleme:
Teyzem yoğun bakımda kardeşim hastanede olduğundan kimin kazandığını bile göremedim sanırım Egunal arkadaşım.Onu buradan tebrik ederim.
Ramazan için bende katılabilirdim belki ama benim yemek masam var fakat biz hiç masada yemek yemiyoruz ki yer sofrası olsada öyle aman aman yemek takımım süslü püslü şeylerim yokkine.:27:
Sanırım ben izleyiciyim yine.Katılacak arkadaşlarıma şimdiden başarılar.

Hım ben bekarım öyle güzel yemek takımlarımda yok ki hazırlasam ama burda çok maharetli bayanlar var onlardan sade ama şık ferah renklerle donatılmış masaları izlemek güzel olacak:)) seve seve oy vereceğimm

Teyzem yoğun bakımda kardeşim hastanede olduğundan kimin kazandığını bile göremedim sanırım Egunal arkadaşım.Onu buradan tebrik ederim.
Ramazan için bende katılabilirdim belki ama benim yemek masam var fakat biz hiç masada yemek yemiyoruz ki yer sofrası olsada öyle aman aman yemek takımım süslü püslü şeylerim yokkine.:27:

geçmiş olsun sey_ren cim hastalarınıza Allah acil şifa versin süslü püslü yemek takımına gerek yokki bence önemli olan temizlik ve düzen olması hem yer sofralarının tadıda bi başka güzeldir bana sorarsan insanlar daha samimi, daha bi sıcak ortamda sohbet içerisinde yemeklerini yerler keşke eski geleneklerimizi hepimiz devam ettirebilsek

geçmiş olsun sey_ren cim hastalarınıza Allah acil şifa versin süslü püslü yemek takımına gerek yokki bence önemli olan temizlik ve düzen olması hem yer sofralarının tadıda bi başka güzeldir bana sorarsan insanlar daha samimi, daha bi sıcak ortamda sohbet içerisinde yemeklerini yerler keşke eski geleneklerimizi hepimiz devam ettirebilsek

Allah razı olsun canım,Allah tüm hastalara şifasını versin inşAllah.
Valla süslü püslü dedim ama canım benim yemek takımım bile yok ki:50:
Çok şükür temizliğim düzenim yerinde
dışarıyada yemek tatlı mantı türü şeyler yaptığım için azami gayret sarfederim temizliğime.
Çocukluğumuzdan beri hep yer sofrasında yedik.Evlendiğim zamanlarda kv ile masada yemeye başladık ama yok ben alışamadım.Çocukta olunca hepten yer sofrasına geçtik.
Kısmet belki kafam rahatlarsa bir yer sofrası yapabilirim bellimi olur.:16:

diğer yarışma başladığından beri düşünüyorum bu sponsorluğunda neden demek zorundayız onu anlayabilmiş değilim hala kasap vs yoğurt moğurt sponsorluğunda demesek olmuyor mu ve niçin gerekli bu şart:26:

bu arada ben katılsam paşa babam sponsorluğunda olur heralde haha:52:

Yarışma kategorisi belli olmuş:52:Çok güzel bir kategori olmuş:56:Kimler katılacak:52::52::52:
Süre bayağı uzun katılım çok olur diye düşünüyorum:56::56::56:

diğer yarışma başladığından beri düşünüyorum bu sponsorluğunda neden demek zorundayız onu anlayabilmiş değilim hala kasap vs yoğurt moğurt sponsorluğunda demesek olmuyor mu ve niçin gerekli bu şart:26:

bu arada ben katılsam paşa babam sponsorluğunda olur heralde haha:52:

zorunlu demiyor ki isteğe bağlı diye yazmışlar. Tekrar okuyun isterseniz:)

bende sabahki konuşmalarınızdan köftelere karar verdiğinizi sanıp hayırlı olsun demiştim diğer topikte ama bu daha isabetli bir karar olmuş ramazanın o kendine özgü güzel havasında çok güzel neşeli bereketli sofralar hazırlanır hep bunları paylaşmak hepimiz adına değişik fikirler edinmek için çok iyi olacak katılacak herkese başarılar dilerim şimdiden

aslında ben köfteler olsun istedim kazen beni zorladı illaki ramazana özel bişi olmalı dedi bende hayır efenim ben ne dersem o olcak dedim işte konuyu açmış yönetici ya dediğini yaptı:60::60::60::60:
şakaaaaaaa yok öyle birşey aman litfen yanlış anlaşılma olmasın:30::30::30::30:

teşekkür ederim seryen cim..
çok geçmiş olsun teyzene ve kardeşine acil şifalar diliyorum:5::5::5:
sırf sunum yüzünden katılamazsan üzülürüm gerçekten yer sofrası olsun nolcakki..

Yarışma kategorisi belli olmuş:52:Çok güzel bir kategori olmuş:56:Kimler katılacak:52::52::52:
Süre bayağı uzun katılım çok olur diye düşünüyorum:56::56::56:

misafir için birilerini çağırdığımız gün çekip fotolarını koymak lazım tabii bir de ana yemek yapılcak...

misafir için birilerini çağırdığımız gün çekip fotolarını koymak lazım tabii bir de ana yemek yapılcak...

:59:İftara misafirimin gelmesini çok isterim:31:Ama ailemden ve çevremden farklı bir şehirde yaşıyorum:31:İftara şimdilik gelecek kimse yok:50:Eşimle kendim için hazırladığım sofra olabilir mi :56::52::52:

Çok geçmiş olsun canım:26::38:

Back
X