Íftardan önce gelir :))))Ben hiç hayatımda kekte yememiştim
İftardan önce gelir :))))gün intikam günü
Sevmesin ama baklava versinBoşuna dememişler misafir misafiri sevmez diye :)
BeNim zaten tatlıyla aram yok. O arkadaşımda bilir, çok nadir tatlı yerim ve sütlü tatlıları tercih ederim. Ama görğmcesi nerden bilecek aç bit zannetti beniIlginctir ama bir turk kizi olarak baklavayi hic sevmem...bide kunefeyi...herkesin en sevdigi iki tatli ..niye bunu yazdim bilmiyorum ama icimde kalmasin...
Nezaketen yani dimiCok ayip ya..insan boyle yapar mi ne cirkin..ikram eder yada yemez yani gözünün onunde...ne kadar saygisiz biri..
Yaniii :)en sevmedigim görgüsüz insan tipinden
ramazaninda anlami tam buydu zaten
BeNim zaten tatlıyla aram yok. O arkadaşımda bilir, çok nadir tatlı yerim ve sütlü tatlıları tercih ederim. Ama görğmcesi nerden bilecek aç bit zannetti beni
Güzel fikir
kadin zaten tuhaf manyak birsey belli..usulen ikram edilir gözünün önünde yenilir mi? Gorgusuz..
sana gelirseler bir kutu baklava al koy önüne gormemis galiba yazikk...sonrada ayy canim ben yiyemiyorum baklavayi zaten sana aldim dün aksam farkettim baklavayi cok seviyorsun derim...al evine götür dolaba kitle...
ben sana yaparım merak etme akşamaBen hiç hayatımda kekte yememiştim
Bir kilo baklava al bugün bir şey bahane et iftar sonrası uğra arkadaşina mesela evdekiler tatlı istedi baklava aldım bol fıstıklı tereyağlı nefis bi şey tadida harika falan de sırala arka arkaya sonra evine git ye afiyetle
Neliiiiiiben sana yaparım merak etme akşama
Çocuk değilki kazıkkkkk kadar kadın 10 yaşında çocuğu varBen olsam herhalde kendimi tutamayip bu ne görmemislik baklavanizi yemeyeceğim zaten derdim. Ayip bir sey
Gerci daha cocuklarmis..
CANIM ACAYIP BAKLAVA İSTEDİ OLSA DA YESEK KAYMAKLISINDAN..... ORUCUN INSANA YAPTIKLARI
İlginç bir gezegende ilginç insanlar arasında yaşıyorumSizin konulariniza bayiliyorum ya