- 20 Mart 2008
- 141.062
- 212.077
- 60
Bu son abla bitti sayılır
İnşallah diplomanı alırsın bir an önce:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu son abla bitti sayılır
İnşallahİnşallah diplomanı alırsın bir an önce:))
Acaba aç sefil biri gibimi görünüyorum iye kendimi sorguladımgörmemiş,görgü kurallarından nasibini almamış
sen neden kötü hissediyorsun asıl o kötü hissetmeli kaba insan.
Orta yerde bırakılırmı dost var düşman varBen olsam kasaya kilitlerdim. Baklava bu başına ne geliceği belli olmazki
Yani. Sende ne sinirleniyosunki alt tarafı bi baklavaya kilit vurmadığı kalmışOrta yerde bırakılırmı dost var düşman var
İnşallah
o zaman dünyadaki bütün baklavaları yiyecem
:)))))Yani. Sende ne sinirleniyosunki alt tarafı bi baklavaya kilit vurmadığı kalmış
Bugun bana geliceklermiş galiba :)Ben olsam yine o misafir oldugu bir gun bi kilo ici full kavrulmus findik bi kiloda antep fistikli alirim giderim otururum karsisina. Yerken efekt falan da yaparim "mmm harika cok guzelmis" arkadasim gelince de agzina bi tane verip aceleyle kutuyu kapatirdim.
Manyak mi ne..
Bankaya yatıracam ben baklavalarımı :)))))Bizede yolla ama bizde nasipleniriz
baklava kutusuna kilit vuran masum köylüdemi gelcekBugun bana geliceklermiş galiba :)
Ama istemiyorum gelmesin :)
resmen terbiyesizlik yapmış yaaa görgüsüzSona ev sahibi namaza gitti. Görümce balkona çıkıp çıkıp duruyor kapıyıda kapatıyor. Diğeri namazdan geldi abla kek yanmasın baktınmı keke dedi. Baktım baktım dedi abla çıkar yanmasın dedi gitti çıkadı yatak odasına götürdü
lan o kadar aç birinemi benziyorum bennn
Şaka ötesiiiii Bu yaptıklarına arkadaşınız bişey demedi mi? Görgüzülükte son nokta!!Sona ev sahibi namaza gitti. Görümce balkona çıkıp çıkıp duruyor kapıyıda kapatıyor. Diğeri namazdan geldi abla kek yanmasın baktınmı keke dedi. Baktım baktım dedi abla çıkar yanmasın dedi gitti çıkadı yatak odasına götürdü
lan o kadar aç birinemi benziyorum bennn
evetbaklava kutusuna kilit vuran masum köylüdemi gelcek
Ben hiç hayatımda kekte yememiştimresmen terbiyesizlik yapmış yaaa görgüsüz
gün intikam günü
Arkadaşım kah bulaşıkla kaç çocukla ilgilendi. O öyle bir kız değil. Hem arkadaşız hem aynı ailenin geliniyiz işteŞaka ötesiiiii Bu yaptıklarına arkadaşınız bişey demedi mi? Görgüzülükte son nokta!!
Yatak odasında kekin ne işi var ya? Ben olsam iki çift laf ederim; yerim diye kasti mi yapıyorsun... Bir kıskançlık, çekemezlik var sanırım. Kaç yaşında bunları yapan kadın?