- 20 Mart 2008
- 141.062
- 212.077
- 60
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Görgüsüz görümce, abim yesin ben yerim, gelinin arkadaşına mı kalmış diye düşündü demek...Görümcesiydi. Bi kaç gündür onda kalıyor çocuğuyla
Zaten dötü kurumuş 30 kg bişeybaklavalari tıkınca diyorum ancak poposundan nefes alcak yer kalmış belki o yüzden ayağa kalkmıştır poposunda üstüne oturuyorken nasıl olacak . Nefes alamasin mi ölsün mü he ? MHP Nerede
Kendimi bir an sefilll fukaraaa aççç sanki hayatımda baklava görmemişimde yemek için gitmişim gibi hissettimİnsan gibi yiyeydin eyiydi diyeydin.. Bu tarz insanlar hiç yoktan kurt gibi içini deşer sinir eder adamı. Sen takmıyorsun adam kendini fasulyeden nimet sayar.
Ben oburixim sanki. Yemezdimi zaten evde çok yemiştimBide ramazan ayı derler insanların hoşgörü iyiliklerin bol olduğu ay derler,On bir ayın sultanı derler.Bu insan ne yapmış yangından mal kaçırır gibi saklamış sizden
D.tünde patlasın boşver. Ben sana meşhur D.bakır burma kadayıfı göndereyim.Canım sıkkın vede moralim bozuldu
dün bir arkadaş iftardan sonra yürüyüşe çıkalım dedi. İftardan sonra aradılar gel burdan beraber çıkalım dedi. Gittim zile bastım yukatı gel sofrayı daha toplamadım dedi. Gittim yatılı misafiride var. Masanın üstünde kocaman bi baklava kutusu vardı. Arkadaşım bulaşıkları makineye yerleştiriyordu misafiri çocuğuyla baklava yiyolardı. Ben masaya otururdum merdivenleri çıkarken yorulmuştum ben oturduğum gibi misafiri hemen çocuğun ağzına bi baklava tıkadı kendi ağzınada 2 tane attı hemen kutuyu kapattı üstünü örttü. Biraz durdu hızını alamadı kutuyu hemen çekip buzdolabına koydu.
Lan ben o kadar aç gözlmüyüm bende sofradan kalkıp gelmişim sanki hayatımızda baklava görmedik.
Ayrıca yemeğe düşkünde değilim. Çok aç olmadığım haller hariç, nihil kankim okul çıkışı aç halime denk geldi onunkinede çullandım ama o istista ve nihil kankim benim
Antep fıstıklı 10 kg olsun ben aç gözlüyüm :)))))Carrie can ben sana yollarım baklavayı,neli istiyorsun onu söyle
Aynı zamanda akrabayız. Bu görümce eşimin halasının kızı oluyorGörgüsüz görümce, abim yesin ben yerim, gelinin arkadaşına mı kalmış diye düşündü demek...
Bir de oruç mu tutar küçücük ikramdan sakınan insanlar.
Antep fıstıklı 10 kg olsun ben aç gözlüyüm :)))))
Sağolun canlarD.tünde patlasın boşver. Ben sana meşhur D.bakır burma kadayıfı göndereyim.
Kendim doysamda gözüm domuyor o kadının manığına baksak :)))Nasıl yiyecen o kadarını,dur tamam yolluyorum hemen:)))
Kendim doysamda gözüm domuyor o kadının manığına baksak :)))
Çifte görmemiş vallaAynı zamanda akrabayız. Bu görümce eşimin halasının kızı oluyor
Sona ev sahibi namaza gitti. Görümce balkona çıkıp çıkıp duruyor kapıyıda kapatıyor. Diğeri namazdan geldi abla kek yanmasın baktınmı keke dedi. Baktım baktım dedi abla çıkar yanmasın dedi gitti çıkadı yatak odasına götürdükilitde vuraydın deseydin tövbe yarabbim. ramazan mübarek günde
Alemsin yaa hem sen nerelerdeydin epeydir yokttun.
Keleş abla ders çalılıyordum sınavlarım vardı :)Alemsin yaa hem sen nerelerdeydin epeydir yokttun.
Keleş abla ders çalılıyordum sınavlarım vardı :)
Aslında masayada oturmazdım öle bi adetim yok ama mutfağa çağırdılar ve mecbur kaldım masaya oturmaya evleri son kat ve asansör yok yorulmuştumÇifte görmemiş valla
Hayır bir de masaya oturmuşsun. Dibinde yapıyor bunları.
Bu son abla bitti sayılırOkulun bitmedimi daha.