1. gecesi diye biliyordum o yüzden dün gece okudumbugün 3 defa Fetih suresi okunması tavsiye ediliyor arkadaşlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1. gecesi diye biliyordum o yüzden dün gece okudumbugün 3 defa Fetih suresi okunması tavsiye ediliyor arkadaşlar
ben okuyamadım inşallah bugun okurum Allah kabul etsın canım1. gecesi diye biliyordum o yüzden dün gece okudum
bu namazı dün akşam mı kılmak lazımdı canım gulberaRamazan ayında günlük kılınacak namazları fırsat buldukça eklemeyi düşünüyorum arkadaşlar en güzel şekilde bu ayı değerlendirmeyi nasip etsin Rabbim hepimizeEki Görüntüle 1559846
namazı dün akşam kılmak lazımdı kaçırdık heralde bu gece 3 fetih tamam inş okuyacağımbugün 3 defa Fetih suresi okunması tavsiye ediliyor arkadaşlar
eilenn bak ben geçen sene bu namazları hep kılmaya çalışmıştım gulbera sayesinde
ramazanın ikinci gecesi bu akşam canım . yani o namaz bu akşam kılınacakbu namazı dün akşam mı kılmak lazımdı canım gulbera
1. gecesi diye biliyordum o yüzden dün gece okudum
hımm namazı bu akşam kılacağız fehit suresini okumak yarın akşamamı ablası yoksa o da bu akşam mıramazanın ikinci gecesi bu akşam canım . yani o namaz bu akşam kılınacak
kuzum nasılsın eşime sordum cevabımı okudun mu canım sorun yok dinleyebilir dedi adetliyken de sadece dokunmak yok Kuranı Kerimebende birince akşam diye bugüne bırakmıştım fetih suresini
abla sen bu akşam hem namazı kıl hemde fetih süresini oku inşallahhımm namazı bu akşam kılacağız fehit suresini okumak yarın akşamamı ablası yoksa o da bu akşam mı
Tamam canım ben fehit suresini okumayı niyetledim zaten inş namazı da kılayım inş niyetlerimiz dua olur ve dualarımız kabul olur hayırlarla başı da sonu da güzel olur inş aminabla sen bu akşam hem namazı kıl hemde fetih süresini oku inşallah
amin inşaallahTamam canım ben fehit suresini okumayı niyetledim zaten inş namazı da kılayım inş niyetlerimiz dua olur ve dualarımız kabul olur hayırlarla başı da sonu da güzel olur inş amin
BENDE Bİ RESİM VAR PAYLAŞAMIYORUM YAZACAĞIM
RAMAZAN AYINDA YAPILACAK DUALAR
1.CUMA GÜNLERİ 1000 DEFA ALLAH ,ALLAH
2. CUMARTESİ GÜNLERİ 1000 DEFA LA İLAHE İLLALLAH
3.PAZAR GÜNLERİ 1000 DEFA YA HAYYU YA KAYYUM
4. PAZARTESİ GÜNLERİ 1000 DEFA LA HAVLE VELA KUVVETE İLLA BİLLA ALİYYİL AZİYM
5. SALI GÜNLERİ 1000 DEFA CEZALLAHÜ ANNA MUHAMMEDEN ( SALLAHÜ ALEYHİ VE SELLEME)
6. ÇARŞAMBA GÜNLERİ 1000 DEFA ESTAĞFİRULLAH EL AZİYM VE ETÜBÜ İLEYH
7. PERŞEMBE GÜNLERİ 1000 DEFA SÜBHANALLAHİ VE BİHAMDİHİ SÜBHANALLAHİL AZİYM
ben iki gecedir camiye gittiğimde namaz kılıyordum teravih başlamadan önce şimdi mazeretliyim inşallah temizlenip gittiğimde bunu yapacağım inşallahAyrıca böyle de bir namaz var her gece ne kılınacak takip edemezseniz bu namazıda kılabilirsiniz Eki Görüntüle 1843397