🎑Ramazan-ı Şerif Esma ve Dua Grubu(Liste kapanmıştır)🎑 🕌💞

🌠🌠🌠BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM 🌠🌠🌠
=========================================

32.. GÜN SIRA =) Morrmeneksee Morrmeneksee

✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️

⏩OKUNACAK ESMASI =) YA TALİB CC.

⏩ESMA ANLAMI =) Yarattığı bütün varlıkları için hep hayır dileyen ve onları rızasına çağıran. Kulları için hayır murad eden ve onları dergahına çağıran demektir.
⏩OKUNACAK ADET =) 3000 ADET

⏩ BİLDİRİM SAATİ =) 21.30

🤲💜🤲💜🤲💜🤲💜🤲💜🤲💜🤲💜🤲💜🤲💜

✴️✴️ Morrmeneksee Morrmeneksee ARKADAŞIMIZIN ÖZEL DUASI ✴️✴️

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM..
Hamd ve yüceleme Allah’adır. O’nun kudretinden başkada bir kuvvet yoktur. Allah’ın dilediği olur. Dilemediği olmaz. Allah her şeye kadirdir ve Allah ilmi ile her şeyi kuşatmıştır.
Hükümran ve kadri yüce Allah’ı yücelerim. Görünen ve görünmeyen Alemin sahibi Allah’ı yücelerim. İzzet, kudret, büyüklük ve kesin hüküm sahibi Allah’ı yücelerim. Uyumayan, Ölmeyen, Ebedi, baki ve daim, dipdiri ve her şeye kaim ve hükümran olanı yücelerim. Yücelenen ve kutsanan Allah, bizlerin, meleklerin ve Cebrail’in, rabbidir.
Ey Allah’ım, sana, seni yüceleyerek hamd ederim. Sana olan övgüyü sayamam. Bütün övgüler sana dönmekte iken ben seni nasıl övebilirim ki? Sen nefsini övdüğün gibisin. İyiliğin bol, övülmen yücedir. Ordun bozulmaz, sözün tutulur. Senden başka ilah yoktur.

EY RABBİM.. 🤲
Senden güzel sabır, temiz kalp, zikreden dil kabul gören dua, sağdan alınan amel defteri, helal rızık sürüp giden nimet cennet ipek göz aydınlıkları ve mutluluk istiyorum.. Ey ihtiyaçları gideren ey duaları kabul eden ey zarar ve belaları kaldıran ey sırları ve gizlilikleri bilen YA TALİB adın ve hikmetli Kuran hürmetine ihtiyaçlarımı yerine getiri ver O Allah bir şeye hükmettiği zaman sadece ona ol der hemen oluverir Her şeyin hükümdarlığı elinde olan ve bütün noksanlıklardan münezzeh olan Rabbim şüphesiz sonunda yine sana döndürüleceğiz dualarımızı kabul buyur 🤲

Beni dualarında bulunduran bulundurmayan tüm arkadaslarımında dualarını kabul et..

LİSTE 📃 📃

Lna16 Lna16 ✅
@Diloss1 ✅
@tiniminihaniim ✅
@mavikelebek34 ✅
@Tospaagtd ✅
Saliha40 Saliha40 ✅
Life light Life light ✅
@Aktif Lora ✅
@agustos72 ✅
@Yazarhanim ✅
Mintimint Mintimint ✅
@bugungunlerdenguzellik ✅
@Buluts34 ✅
@Ssevincli ✅
@Magnifiaque ✅
penyez83 penyez83 ✅
@Morlale8 ✅
@madammor ✅
ezgiisel ezgiisel ✅
@Ceren0134 ✅
Sadelikherseydir Sadelikherseydir ✅
Asiltutku Asiltutku ✅
@kavs-i kuzah
@sweetgirlcandy
@karamelli001
@rana20
@Ada-anne
Krew Krew
F Flower__
namaste21 namaste21
namaste21 namaste21 kızı
Morrmeneksee Morrmeneksee
PiXiEE PiXiEE
Ne kadar güzel dua Rabbim kabul etsin sendende razı olsun kuzum bizlere vesile olup emek veriyorsun hakkını helal et. Rabbim en güzel nimetleriyle mükafatlandırsın seni inşallah🤲🏻🤍

⏩ESMA ANLAMI =) Yarattığı bütün varlıkları için hep hayır dileyen ve onları rızasına çağıran. Kulları için hayır murad eden ve onları dergahına çağıran demektir.

🤲💜🤲💜🤲💜🤲💜🤲💜🤲💜🤲💜🤲💜🤲💜

Hamd ve yüceleme Allah’adır. O’nun kudretinden başkada bir kuvvet yoktur. Allah’ın dilediği olur. Dilemediği olmaz. Allah her şeye kadirdir ve Allah ilmi ile her şeyi kuşatmıştır.
Hükümran ve kadri yüce Allah’ı yücelerim. Görünen ve görünmeyen Alemin sahibi Allah’ı yücelerim. İzzet, kudret, büyüklük ve kesin hüküm sahibi Allah’ı yücelerim. Uyumayan, Ölmeyen, Ebedi, baki ve daim, dipdiri ve her şeye kaim ve hükümran olanı yücelerim. Yücelenen ve kutsanan Allah, bizlerin, meleklerin ve Cebrail’in, rabbidir.
Ey Allah’ım, sana, seni yüceleyerek hamd ederim. Sana olan övgüyü sayamam. Bütün övgüler sana dönmekte iken ben seni nasıl övebilirim ki? Sen nefsini övdüğün gibisin. İyiliğin bol, övülmen yücedir. Ordun bozulmaz, sözün tutulur. Senden başka ilah yoktur.

EY RABBİM.. 🤲
Senden güzel sabır, temiz kalp, zikreden dil kabul gören dua, sağdan alınan amel defteri, helal rızık sürüp giden nimet cennet ipek göz aydınlıkları ve mutluluk istiyorum.. Ey ihtiyaçları gideren ey duaları kabul eden ey zarar ve belaları kaldıran ey sırları ve gizlilikleri bilen YA TALİB adın ve hikmetli Kuran hürmetine ihtiyaçlarımı yerine getiri ver O Allah bir şeye hükmettiği zaman sadece ona ol der hemen oluverir Her şeyin hükümdarlığı elinde olan ve bütün noksanlıklardan münezzeh olan Rabbim şüphesiz sonunda yine sana döndürüleceğiz dualarımızı kabul buyur 🤲

Beni dualarında bulunduran bulundurmayan tüm arkadaslarımında dualarını kabul et..

LİSTE 📃 📃

Lna16 Lna16 ✅
@Diloss1 ✅
@tiniminihaniim ✅
@mavikelebek34 ✅
@Tospaagtd ✅
Saliha40 Saliha40 ✅
Life light Life light ✅
@Aktif Lora ✅
@agustos72 ✅
@Yazarhanim ✅
Mintimint Mintimint ✅
@Buluts34 ✅
@Ssevincli ✅
@Magnifiaque ✅
penyez83 penyez83 ✅
@Morlale8 ✅
@madammor ✅
ezgiisel ezgiisel ✅
@Ceren0134 ✅
Asiltutku Asiltutku ✅
@kavs-i kuzah
@sweetgirlcandy
@karamelli001
@rana20
@Ada-anne
Krew Krew
F Flower__
namaste21 namaste21
namaste21 namaste21 kızı
PiXiEE PiXiEE
Okudum Allah kabul etsin 🙏🏼

KIZLAR SON KISİYİDE PAYLASIYORUM AKSAM TEFRICIYE ICIN PAYLASIM YAPACAM

33 GÜN SIRA =) PiXiEE PiXiEE (SON KİŞİ)

⏩OKUNACAK ESMASI =) YA FETTAH CC.

⏩ESMA ANLAMI =) iyilik kapılarını açan" olarak tanımlanmaktadır. Allah'ın mutlak adaleti ile kullarını sıkıntılarından kurtardığını anlatmaktadır. Acı çeken kişilere yardım ederek kaldırır. Her derde deva olan bu esma her türlü engeli de kaldırmaktadır.

🤲💜🤲💜🤲💜🤲💜🤲💜🤲💜🤲💜🤲💜🤲💜

✴️✴️ PiXiEE PiXiEE ARKADAŞIMIZIN ÖZEL DUASI ✴️✴️

Allah' ım yüce Yarabbim sen bizleri koru ,izleri gözet bizleri yolundan ayırma Ya Rabbim. Günahlarımızı affet tövbelerimizi kabul eyle. Allah’ım Filiz kulunun kızını sana inanan peygamber efendimize inanan kitabımıza inanan salih kullarından nasip eyle Ya Rabbim. Vatanına annesine babasına hayırlı evlat olmasını, sağlıkla sıhhatle huzurla büyümesini, akıllı oturaklı kendini bilen aklıselim, vicdan sahibi, çalışkan bir insan olmasını nasip eyle Ya Rabbim. Onu büyütme yolunda bana ve eşime afiyet, sıhhat ve sağlık ver Allah’ım. Tüm annelerin evlatlarını iyi insanlarla karşılaştır evlat isteyen kullarının kucağını boş bırakma Allah’ım.
Allah'ım karşılaştığımız ve karşılaşacağımız kötülüklerden ve kötü insanlardan bizi sen koru yarabbim işyerlerinde karşılaştığımız haksızlıkları sana havale ediyorum senin adaletin şaşmaz yarabbim hakkımızı sen ver yarabbim. Bizleri yolundan ayırma kalbimizdeki sevgini dilimizdeki zikrimizi her geçen gün arttır yarabbim. Dünya telaşına düşüp yolundan şaşırtma ya rabbim.
Bizler için herşeyin en iyisini en hayırlısını en doğru zamanı tek sen bilirsin Allah'ım bize sabır ver ihsan ver bizler için herşeyin en hayırlısını nasip et Ya Rabbim.
Duamı okuyan burada toplanmamıza sebep olan dualarıma amin diyen arkadaşlarımın gönüllerinden geçen dualarının en hayırlılarını en güzellerini nasip Ya Rabbim. AMİN

LİSTE 📃 📃

Lna16 Lna16 ✅
@Diloss1 ✅
@tiniminihaniim ✅
@mavikelebek34 ✅
@Tospaagtd ✅
Saliha40 Saliha40 ✅
Life light Life light ✅
@Aktif Lora ✅
@agustos72 ✅
@Yazarhanim ✅
Mintimint Mintimint ✅
@Buluts34 ✅
@Ssevincli ✅
@Magnifiaque ✅
penyez83 penyez83 ✅
@Morlale8 ✅
@madammor ✅
ezgiisel ezgiisel ✅
@Ceren0134 ✅
Asiltutku Asiltutku ✅
@kavs-i kuzah
@sweetgirlcandy
@karamelli001
@rana20
@Ada-anne
Krew Krew
F Flower__
namaste21 namaste21
namaste21 namaste21 kızı
PiXiEE PiXiEE
3000 ya fettah cc okudum PiXiEE PiXiEE için.

Emeği geçen Morrmeneksee Morrmeneksee ye ve
Okuyan herkese tskr ederim Allah cc dualarımızı kabul etsin.
Nice ramazanlar nice mutlu huzurlu bayramlar göresiniz ins.

⏩ESMA ANLAMI =) iyilik kapılarını açan" olarak tanımlanmaktadır. Allah'ın mutlak adaleti ile kullarını sıkıntılarından kurtardığını anlatmaktadır. Acı çeken kişilere yardım ederek kaldırır. Her derde deva olan bu esma her türlü engeli de kaldırmaktadır.

🤲💜🤲💜🤲💜🤲💜🤲💜🤲💜🤲💜🤲💜🤲💜

Allah' ım yüce Yarabbim sen bizleri koru ,izleri gözet bizleri yolundan ayırma Ya Rabbim. Günahlarımızı affet tövbelerimizi kabul eyle. Allah’ım Filiz kulunun kızını sana inanan peygamber efendimize inanan kitabımıza inanan salih kullarından nasip eyle Ya Rabbim. Vatanına annesine babasına hayırlı evlat olmasını, sağlıkla sıhhatle huzurla büyümesini, akıllı oturaklı kendini bilen aklıselim, vicdan sahibi, çalışkan bir insan olmasını nasip eyle Ya Rabbim. Onu büyütme yolunda bana ve eşime afiyet, sıhhat ve sağlık ver Allah’ım. Tüm annelerin evlatlarını iyi insanlarla karşılaştır evlat isteyen kullarının kucağını boş bırakma Allah’ım.
Allah'ım karşılaştığımız ve karşılaşacağımız kötülüklerden ve kötü insanlardan bizi sen koru yarabbim işyerlerinde karşılaştığımız haksızlıkları sana havale ediyorum senin adaletin şaşmaz yarabbim hakkımızı sen ver yarabbim. Bizleri yolundan ayırma kalbimizdeki sevgini dilimizdeki zikrimizi her geçen gün arttır yarabbim. Dünya telaşına düşüp yolundan şaşırtma ya rabbim.
Bizler için herşeyin en iyisini en hayırlısını en doğru zamanı tek sen bilirsin Allah'ım bize sabır ver ihsan ver bizler için herşeyin en hayırlısını nasip et Ya Rabbim.
Duamı okuyan burada toplanmamıza sebep olan dualarıma amin diyen arkadaşlarımın gönüllerinden geçen dualarının en hayırlılarını en güzellerini nasip Ya Rabbim. AMİN

LİSTE 📃 📃

Lna16 Lna16 ✅
@Diloss1 ✅
@tiniminihaniim ✅
@mavikelebek34 ✅
@Tospaagtd ✅
Saliha40 Saliha40 ✅
Life light Life light ✅
@Aktif Lora ✅
@agustos72 ✅
@Yazarhanim ✅
Mintimint Mintimint ✅
@Buluts34 ✅
@Ssevincli ✅
@Magnifiaque ✅
penyez83 penyez83 ✅
@Morlale8 ✅
@madammor ✅
ezgiisel ezgiisel ✅
@Ceren0134 ✅
Asiltutku Asiltutku ✅
@kavs-i kuzah
@sweetgirlcandy
@karamelli001
@rana20
@Ada-anne
Krew Krew
F Flower__
namaste21 namaste21
namaste21 namaste21 kızı
PiXiEE PiXiEE
Okudum Allah kabul etsin PiXiEE PiXiEE

PiXiEE PiXiEE filizcim canım niyetine 3.000 Ya Fettah CC. okudum RABBİM dualarını kabul etsin
işin için de RABBİM ferahlık versin sana aminnnnn

Morrmeneksee Morrmeneksee bitanem ALLAH razı olsun bizi buluşturdun :KK200: bir sonraki dua grubunda buluşmak umuduyla hakkınızı helal edin benden yana helal olsun

şimdiden herkese iyi bayramlar ALLAH'a emanet olun
Hayırlı bayramlar ablam 🥰🥰
🍬 Tadında olsun inşallah 💜💜
Benden yana helali hoş olsun abla 😍
Allah'a emanet 😊😊🥲🥲🥲🌹🌹🌹

🤲💜🤲💜🤲💜🤲💜🤲💜🤲💜🤲💜🤲💜🤲💜

EY RABBİM.. 🤲

LİSTE 📃 📃

Lna16 Lna16 ✅
@Diloss1 ✅
@tiniminihaniim ✅
@mavikelebek34 ✅
@Tospaagtd ✅
Saliha40 Saliha40 ✅
Life light Life light ✅
@Aktif Lora ✅
@agustos72 ✅
@Yazarhanim ✅
Mintimint Mintimint ✅
@Buluts34 ✅
@Ssevincli ✅
@Magnifiaque ✅
penyez83 penyez83 ✅
@Morlale8 ✅
@madammor ✅
ezgiisel ezgiisel ✅
@Ceren0134 ✅
Asiltutku Asiltutku ✅
@kavs-i kuzah
@sweetgirlcandy
@karamelli001
@rana20
@Ada-anne
Krew Krew
F Flower__
namaste21 namaste21
namaste21 namaste21 kızı
PiXiEE PiXiEE
Okudum canım Allahım kabul etsin işimi gücünü kolaylaştırsın🤲🏻

Kalmadı hepsi bitti.3 kişi kalmıştı onu da peyezle bitirdik canim. Emeğine sağlık canim benim duam tamamlandı mı canim eksik varsa tamamlayayım.
Yok tamam canim
Nameste kızı okudun
Spiritiel okudun
Beni okudun
Pixiel i de okudun bitti die biliyorum eve gecınce bakarım yıne bı

PiXiEE PiXiEE niyetine 3.000 tane Ya Fettah okudum Rabbim niyetini kabul etsin inşallah kızını Saliha evlat olarak yetişmek nasip etsin kötülüklerden korusun inşallah Rabbim 🤲🏻🌷🎀
Morrmeneksee Morrmeneksee okudum Ayşem 💜
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
Herkesin ağzına yüreğine sağlık Allah razı olsun hepinizden, Herkesin gönlüne göre versin Rabbim inşallah dua arkadaşlarım 🤲🏻🌷🎀🎀🌹
Hakkınızı helal edin Ramazanda birbirimize dua ettik benden yana helali hoş olsun..
Herkeze hayırlı bayramlar diliyorum 🍬🍬
Şeker tadında olsun 😍😍😍
Başka dualarla bulaşmak dileğiyle Allah'a emanet olun 🥰🥰🥰😊😊😊

🤲💜🤲💜🤲💜🤲💜🤲💜🤲💜🤲💜🤲💜🤲💜

LİSTE 📃 📃

Lna16 Lna16 ✅
@Diloss1 ✅
@tiniminihaniim ✅
@mavikelebek34 ✅
@Tospaagtd ✅
Saliha40 Saliha40 ✅
Life light Life light ✅
@Aktif Lora ✅
@agustos72 ✅
@Yazarhanim ✅
Mintimint Mintimint ✅