- 23 Mart 2022
- 14.735
- 55.730
- 41
- Konu Sahibi Morrmeneksee
- #1.701
Inci sen ve filiz için 1.500 okurum kalanları krew okuyamıyor muCanım nameste kızı, pixie, ben 3 kısı kalmıs.
Kendım ıcın ben okurum
Sadece nameste kızı ve pixie kalıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inci sen ve filiz için 1.500 okurum kalanları krew okuyamıyor muCanım nameste kızı, pixie, ben 3 kısı kalmıs.
Kendım ıcın ben okurum
Sadece nameste kızı ve pixie kalıyor
Canım sağol nedense elim ayağım tutmuyor ama okuyorum. Başladım ama okumaya sanirim 3 kişi kaldı. Ya Fetttahıda okuyayım devam ederim.Kızlar Krew arkadasımız ıcın destek olabilecek varmı?
En son nameste kızında kaldı bırz rahatsız sanırım destek olabılecek varmı
@Lna16
@Diloss1
@tiniminihaniim
mavikelebek34
@Tospaagtd
@Saliha40
@Life light
@Aktif Lora
agustos72
@Yazarhanim
@Mintimint
@bugungunlerdenguzellik
B Buluts34
@Ssevincli
@Magnifiaque
penyez83
@Morlale8
@madammor
@ezgiisel
@Ceren0134
@Sadelikherseydir
@Asiltutku
@kavs-i kuzah
@sweetgirlcandy
@karamelli001
@rana20
@Ada-anne
Krew
F Flower__
namaste21
namaste21 kızı
Morrmeneksee
PiXiEE
Beni kesin ama kesin cagır olur mu o zaman, hatta beni şimdiden ekle canım benımAynen canım 3 4 kısı yetıstıremem dedı bıle sımdıden. Yarım kalır ayarlaması zor olur.
Ben dugunden sonra Allah nasıp ederse Tefrıcıye grubumu tekrr aktif ederım o zmn bır araya yıne gelırız olmaz mı
Canım sağol nedense elim ayağım tutmuyor ama okuyorum. Başladım
Evet. Ama yarına kadar hepsini okumaya çalışacağımNameste kızı var okumadığın, ben ve pixie mi kaldı canom sımdı
Canım ben destek olucam sana nameste kızı inci Menekşe ve pixee için 1.500 ben okuyunca yazarımCanım sağol nedense elim ayağım tutmuyor ama okuyorum. Başladım
Tamam canim olur. Sağol Olur okurum.Canım ben destek olucam sana nameste kızı inci Menekşe ve pixee için 1.500 ben okuyunca yazarım
kalan 1.500 3 kisi için de sen okur tamamlarsın
3 esmayi yari yarıya okuruz bitiririz bu akşam 21.30 kadar ALLAH'ın izni ile canımTamam canim olur. Sağol Olur okurum.
Sağol Allah dualarımızı kabul etsin hepimizin amin.3 esmayi yari yarıya okuruz bitiririz bu akşam 21.30 kadar ALLAH'ın izni ile canım
1500 adet Ya Talip okudum Allah kabul etsin amin.BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
=========================================
32.. GÜN SIRA =) Morrmeneksee
OKUNACAK ESMASI =) YA TALİB CC.
ESMA ANLAMI =) Yarattığı bütün varlıkları için hep hayır dileyen ve onları rızasına çağıran. Kulları için hayır murad eden ve onları dergahına çağıran demektir.
OKUNACAK ADET =) 3000 ADET
BİLDİRİM SAATİ =) 21.30
Morrmeneksee ARKADAŞIMIZIN ÖZEL DUASI
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM..
Hamd ve yüceleme Allah’adır. O’nun kudretinden başkada bir kuvvet yoktur. Allah’ın dilediği olur. Dilemediği olmaz. Allah her şeye kadirdir ve Allah ilmi ile her şeyi kuşatmıştır.
Hükümran ve kadri yüce Allah’ı yücelerim. Görünen ve görünmeyen Alemin sahibi Allah’ı yücelerim. İzzet, kudret, büyüklük ve kesin hüküm sahibi Allah’ı yücelerim. Uyumayan, Ölmeyen, Ebedi, baki ve daim, dipdiri ve her şeye kaim ve hükümran olanı yücelerim. Yücelenen ve kutsanan Allah, bizlerin, meleklerin ve Cebrail’in, rabbidir.
Ey Allah’ım, sana, seni yüceleyerek hamd ederim. Sana olan övgüyü sayamam. Bütün övgüler sana dönmekte iken ben seni nasıl övebilirim ki? Sen nefsini övdüğün gibisin. İyiliğin bol, övülmen yücedir. Ordun bozulmaz, sözün tutulur. Senden başka ilah yoktur.
EY RABBİM..
Senden güzel sabır, temiz kalp, zikreden dil kabul gören dua, sağdan alınan amel defteri, helal rızık sürüp giden nimet cennet ipek göz aydınlıkları ve mutluluk istiyorum.. Ey ihtiyaçları gideren ey duaları kabul eden ey zarar ve belaları kaldıran ey sırları ve gizlilikleri bilen YA TALİB adın ve hikmetli Kuran hürmetine ihtiyaçlarımı yerine getiri ver O Allah bir şeye hükmettiği zaman sadece ona ol der hemen oluverir Her şeyin hükümdarlığı elinde olan ve bütün noksanlıklardan münezzeh olan Rabbim şüphesiz sonunda yine sana döndürüleceğiz dualarımızı kabul buyur
Beni dualarında bulunduran bulundurmayan tüm arkadaslarımında dualarını kabul et..
LİSTE
@Lna16
@Diloss1
@tiniminihaniim
mavikelebek34
@Tospaagtd
@Saliha40
@Life light
@Aktif Lora
agustos72
@Yazarhanim
@Mintimint
@bugungunlerdenguzellik
B Buluts34
@Ssevincli
@Magnifiaque
penyez83
@Morlale8
@madammor
@ezgiisel
@Ceren0134
@Sadelikherseydir
@Asiltutku
@kavs-i kuzah
@sweetgirlcandy
@karamelli001
@rana20
@Ada-anne
Krew
F Flower__
namaste21
namaste21 kızı
Morrmeneksee
PiXiEE
Morrmeneksee senin niyetine 1.500 Ya Talib CC. okudum krew arkadaş yerine destek1500 adet Ya Talip okudum Allah kabul etsin amin.
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
30. GÜN SIRA =) namaste21 KIZI (İNCİ)
OKUNACAK ESMASI =) YA GAFFAR CC.
ESMA ANLAMI =) El Gaffar esmasının Türkçe anlamı mağfireti ve affı çok olan Allahu Teala'nın kullarının hem günahlarını bağışlayıcı hem de günahlarını örten bir yaratıcı olduğu anlamına gelmektedir.
BİLDİRİM SAATİ =) 21.30
namaste21 KIZI (İNCİ) ARKADAŞIMIZIN ÖZEL DUASI
Allahım inci kulunun günahlarını affet ,tövbelerini kabul et.Geleceğini ahlakını ,imanını ,akıbetini, bahtını güzelleştir.
İnci kuluna sağlıklı inançlı, huzurlu ,mutlu ,başarılı,bolluk bereketli ve uzun ömür ver.
Onu ve ailesini tüm kötüler kötülükler, kazalardan ,belalardan,nazardan,şerden ,hastalıklardan ve aklımıza bile gelmeyen bütün kötülüklerden muhafaza et.Hayatında hep iyiler olsun kötüler şerler uzak olsun.
Kalbindeki duasını kabul et ve hakkında hayırlı kıl.
Tüm grup arkadaşlarınında dualarını kabul et .Hakkında hayırlı et.
AMİN
.BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
31. GÜN SIRA =) F Flower__
OKUNACAK ESMASI =) YA VEHHAB CC.
ESMA ANLAMI =)
ESMA ANLAMI =) İhsanı bol, çok fazla ihsanı bulunan, karşılıksız hibeler veren anlamına gelir.
BİLDİRİM SAATİ =) 21.30
@SPİRİTUELİNSAN ARKADAŞIMIZIN ÖZEL DUASI
Duam ve niyetim bu şekilde; "Allahım isteklerimin mutluluk, kolaylık ve huzurla olmasını nasip et. Amin"
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
ESMA ANLAMI =) Yarattığı bütün varlıkları için hep hayır dileyen ve onları rızasına çağıran. Kulları için hayır murad eden ve onları dergahına çağıran demektir.
BİLDİRİM SAATİ =) 21.30
Hamd ve yüceleme Allah’adır. O’nun kudretinden başkada bir kuvvet yoktur. Allah’ın dilediği olur. Dilemediği olmaz. Allah her şeye kadirdir ve Allah ilmi ile her şeyi kuşatmıştır.
Hükümran ve kadri yüce Allah’ı yücelerim. Görünen ve görünmeyen Alemin sahibi Allah’ı yücelerim. İzzet, kudret, büyüklük ve kesin hüküm sahibi Allah’ı yücelerim. Uyumayan, Ölmeyen, Ebedi, baki ve daim, dipdiri ve her şeye kaim ve hükümran olanı yücelerim. Yücelenen ve kutsanan Allah, bizlerin, meleklerin ve Cebrail’in, rabbidir.
Ey Allah’ım, sana, seni yüceleyerek hamd ederim. Sana olan övgüyü sayamam. Bütün övgüler sana dönmekte iken ben seni nasıl övebilirim ki? Sen nefsini övdüğün gibisin. İyiliğin bol, övülmen yücedir. Ordun bozulmaz, sözün tutulur. Senden başka ilah yoktur.
EY RABBİM..
Senden güzel sabır, temiz kalp, zikreden dil kabul gören dua, sağdan alınan amel defteri, helal rızık sürüp giden nimet cennet ipek göz aydınlıkları ve mutluluk istiyorum.. Ey ihtiyaçları gideren ey duaları kabul eden ey zarar ve belaları kaldıran ey sırları ve gizlilikleri bilen YA TALİB adın ve hikmetli Kuran hürmetine ihtiyaçlarımı yerine getiri ver O Allah bir şeye hükmettiği zaman sadece ona ol der hemen oluverir Her şeyin hükümdarlığı elinde olan ve bütün noksanlıklardan münezzeh olan Rabbim şüphesiz sonunda yine sana döndürüleceğiz dualarımızı kabul buyur
Beni dualarında bulunduran bulundurmayan tüm arkadaslarımında dualarını kabul et..
..BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
33 GÜN SIRA =) PiXiEE (SON KİŞİ)
OKUNACAK ESMASI =) YA FETTAH CC.
ESMA ANLAMI =) iyilik kapılarını açan" olarak tanımlanmaktadır. Allah'ın mutlak adaleti ile kullarını sıkıntılarından kurtardığını anlatmaktadır. Acı çeken kişilere yardım ederek kaldırır. Her derde deva olan bu esma her türlü engeli de kaldırmaktadır.
BİLDİRİM SAATİ =) 21.30
PiXiEE ARKADAŞIMIZIN ÖZEL DUASI
Allah' ım yüce Yarabbim sen bizleri koru ,izleri gözet bizleri yolundan ayırma Ya Rabbim. Günahlarımızı affet tövbelerimizi kabul eyle. Allah’ım Filiz kulunun kızını sana inanan peygamber efendimize inanan kitabımıza inanan salih kullarından nasip eyle Ya Rabbim. Vatanına annesine babasına hayırlı evlat olmasını, sağlıkla sıhhatle huzurla büyümesini, akıllı oturaklı kendini bilen aklıselim, vicdan sahibi, çalışkan bir insan olmasını nasip eyle Ya Rabbim. Onu büyütme yolunda bana ve eşime afiyet, sıhhat ve sağlık ver Allah’ım. Tüm annelerin evlatlarını iyi insanlarla karşılaştır evlat isteyen kullarının kucağını boş bırakma Allah’ım.
Allah'ım karşılaştığımız ve karşılaşacağımız kötülüklerden ve kötü insanlardan bizi sen koru yarabbim işyerlerinde karşılaştığımız haksızlıkları sana havale ediyorum senin adaletin şaşmaz yarabbim hakkımızı sen ver yarabbim. Bizleri yolundan ayırma kalbimizdeki sevgini dilimizdeki zikrimizi her geçen gün arttır yarabbim. Dünya telaşına düşüp yolundan şaşırtma ya rabbim.
Bizler için herşeyin en iyisini en hayırlısını en doğru zamanı tek sen bilirsin Allah'ım bize sabır ver ihsan ver bizler için herşeyin en hayırlısını nasip et Ya Rabbim.
Duamı okuyan burada toplanmamıza sebep olan dualarıma amin diyen arkadaşlarımın gönüllerinden geçen dualarının en hayırlılarını en güzellerini nasip Ya Rabbim. AMİN
Morrmeneksee canım Allah niyetini duanı kabul etsin inşaAllah. Senin için 3000 Ya Talib esmasını okudumBİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
BİLDİRİM SAATİ =) 21.30
EY RABBİM..
LİSTE
@Lna16
@Diloss1
@tiniminihaniim
mavikelebek34
@Tospaagtd
@Saliha40
@Life light
@Aktif Lora
agustos72
@Yazarhanim
@Mintimint
@bugungunlerdenguzellik
B Buluts34
@Ssevincli
@Magnifiaque
penyez83
@Morlale8
@madammor
@ezgiisel
@Ceren0134
@Sadelikherseydir
@Asiltutku
@kavs-i kuzah
@sweetgirlcandy
@karamelli001
@rana20
@Ada-anne
Krew
F Flower__
namaste21
namaste21 kızı
Morrmeneksee
PiXiEE
Morrmeneksee canım nameste21 kızı inci niyetine 1.500 Ya Gaffar CC.okudum krew arkadaşa destek ALLAH kabul etsin aminnnn
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
30. GÜN SIRA =) namaste21 KIZI (İNCİ)
OKUNACAK ESMASI =) YA GAFFAR CC.
ESMA ANLAMI =) El Gaffar esmasının Türkçe anlamı mağfireti ve affı çok olan Allahu Teala'nın kullarının hem günahlarını bağışlayıcı hem de günahlarını örten bir yaratıcı olduğu anlamına gelmektedir.
BİLDİRİM SAATİ =) 21.30
namaste21 KIZI (İNCİ) ARKADAŞIMIZIN ÖZEL DUASI
Allahım inci kulunun günahlarını affet ,tövbelerini kabul et.Geleceğini ahlakını ,imanını ,akıbetini, bahtını güzelleştir.
İnci kuluna sağlıklı inançlı, huzurlu ,mutlu ,başarılı,bolluk bereketli ve uzun ömür ver.
Onu ve ailesini tüm kötüler kötülükler, kazalardan ,belalardan,nazardan,şerden ,hastalıklardan ve aklımıza bile gelmeyen bütün kötülüklerden muhafaza et.Hayatında hep iyiler olsun kötüler şerler uzak olsun.
Kalbindeki duasını kabul et ve hakkında hayırlı kıl.
Tüm grup arkadaşlarınında dualarını kabul et .Hakkında hayırlı et.
AMİN
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
31. GÜN SIRA =) F Flower__
OKUNACAK ESMASI =) YA VEHHAB CC.
ESMA ANLAMI =)
ESMA ANLAMI =) İhsanı bol, çok fazla ihsanı bulunan, karşılıksız hibeler veren anlamına gelir.
BİLDİRİM SAATİ =) 21.30
@SPİRİTUELİNSAN ARKADAŞIMIZIN ÖZEL DUASI
Duam ve niyetim bu şekilde; "Allahım isteklerimin mutluluk, kolaylık ve huzurla olmasını nasip et. Amin"