🎑Ramazan-ı Şerif Esma ve Dua Grubu(Liste kapanmıştır)🎑 🕌💞

Okudum Allah kabul etsin

@Ada-anne için 3000 Ya Faric esmasını okudum

@Ada-anne niyetine okudum. Allah kabul etsin Morrmeneksee

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
=========================================

27. GÜN SIRA =) R rana20

OKUNACAK ESMASI =) YA ALLAH CC.

ESMA ANLAMI =)

OKUNACAK ADET =) 3000 ADET

BİLDİRİM SAATİ =) 21.30

R rana20 ARKADAŞIMIZIN ÖZEL DUASI

Niyetim:

Esmam :Ya Allah
Duam: Rabbim, sen bizim neye ihtiyacımız olduğunu bilensin. Bize bildiğimiz ve bilmediğimiz ihtiyaçlarımızı nasip eyle.
Dünya ve ahiret nimetlerinin hepsini istiyorum. Lütfeyle. Peygamberimizin şefaatine nail eyle. Senin "razıyım"dediğin kullarından olmamızı nasip eyle. Evlatlarımı, beni, eşimi, ailemi ve tüm müslümanları hakkıyla namazlı, iman hakikatlerini bilen ve hakkıyla uygulayan, salih ve saliha kişiler olmalarını, olmamızı nasip eyle. Bizlere dünyada ve ahirette genişlik ver.
İmtihanımızı kolaylaştır. Bizim için kötü düşünen ve haksızlık yapanlar ıslah olacaksa ıslah et, değilse sana havale ettim Rabbim. Sen en güzel hüküm verensin. Müslüman kardeşlerime de gönüllerinden geçen hayırlı dualarını kabul eyle. Birlik, düzenlik ve bereket nasip eyle.

LİSTE

Lna16
Diloss1
Tiniminimavihanim
mavikelebek34
5 528mucizemmm
Saliha40
Life light
Aktif Lora
agustos72
Yazarhanim
Mintimint
tatlicincap
B Buluts34
Ssevincli
Magnifiaque
penyez83
M Morlale8
Madammor
ezgiisel
Ceren0134
Sadelikherseydir
Asiltutku
kavs-i kuzah
sweetgirlcandy
K karamelli001
R rana20
@Ada-anne
Krew
F Flower__
namaste21
namaste21 kızı
Morrmeneksee
@PİXİEE

Okudum Allah kabul etsin

R rana20 niyetine 3.000 Ya ALLAH CC. okudum ALLAH kabul etsin aminnnnnn Morrmeneksee

K karamelli001 niyetine 3000 Ya Muğni Cc okudum. Rabbim dualarını tez zamanda en hayırlı şekilde kabul etsin inşallah
@Ada-anne niyetine 3000 Ya Faric Cc. okudum. Rabbim dualarını tez zamanda en hayırlı şekilde kabul etsin inşallah
R rana20 niyetine 3000 Ya Allah Cc. esmasini okudum. Rabbim dualarını tez zamanda en hayırlı şekilde kabul etsin inşallah Morrmeneksee

R rana20 Arkadasimiz icin 3000 Ya Allah okudum. Rabbim dualarimizi kabul eylesin.

R rana20 arkadaşımız için 3000 Ya Allah esmasını okudum Rabbim kabul etsin inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…